Jessica: - Jeg ammer min vens søn… hvad er problemet?

Jessica ammer både sin egen søn - og sin venindes søn. Foto: Facebook

Jessica ammer både sin egen søn - og sin venindes søn. Foto: Facebook

Facebook

Det sker ikke sjældent, at amning af børn bliver diskuteret flittigt på de sociale medier. For noget tid siden vakte det således vældig debat, at en mor stadig lod sin søn blive ammet, selvom han var fyldt tre et halvt år.

Og nu er den så ”gal igen”.

Denne gang er ”hovedpersonen” den amerikanske mor Jessica Anne Colletti. For nyligt lagde hun et billede på Facebook, hvor hun ammer to små børn. Og problemet er ikke, at Jessica ammer to børn på samme tid, eller at børnene er ”for gamle til at få brystmælk”.

… nej billedet går lige nu verden rundt, for det er kun ét af børnene, der er Jessicas. Det andet barn er hendes venindes lille søn.

- Min søn til højre er 16 måneder og min venindes søn er 18 måneder. Jeg passer hendes søn, mens hun arbejder, og jeg har givet dem begge bryst i et års tid. Der er så meget kærlighed mellem disse ”mælke-brødre”. Der er et helt specielt bånd, skriver Jessica som kommentar til billedet.

Men det er bestemt ikke alle, der finder det lige så ”kærligt”, at den 26-årige mor ammer et ”fremmed” barn.

- Ja, jeg ved ikke, hvordan jeg har det med dette. Jeg tror virkelig på, at der er et specielt bånd, som kun skal deles mellem mor og barn. Jeg føler, at dét at amme en andens barn er at gå over grænsen. Med mindre de har spurgt dig. Jeg er dog stadig ikke sikker, skriver én blandt andet på Facebook, mens en anden er mere klar i mælet:

- Helt ærligt. Lad være med at amme et andet barn. Det er simpelthen forkert, skriver en anden som kommentar til Facebook-billedet.

Men for Jessica er det helt naturligt, og hun har ikke tænkt sig at stoppe. Hun fortæller, at hun begyndte at amme venindens søn, da han var fem måneder gammel, efter at Jessica havde bedt sønnens mor om lov.

- Hun svarede entusiastisk ”ja!”, fordi han havde problemer med mælkeerstatningen, som hans tidligere babysitter havde givet ham. At være med til at amme hendes lille søn har skabt et helt specielt bånd mellem os alle, siger Jessica. 

Hvad mener du? Deltag i debatten på SE og HØRs Facebook-side.

 

 

 

 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close