Kendte15. juni 2021

Jessica Biel om ”hemmelig” covid-søn: Det var ikke meningen

Det kom som noget af en overraskelse, da nyheden om, at Jessica Biel var blevet mor for anden gang ramte avisoverskrifterne. Nu åbner hun op om den diskrete graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jessica_biel_1.jpg
 Foto: MEGA

For knap et år siden blev verden overrasket med nyheden om, at den 39-årige skuespillerinde Jessica Biel og hendes mand, 40-årige Justin Timberlake var blevet forældre for anden gang.

I ni måneder havde skuespillerinden formået at holde den voksende mave hemmelig for verden.

Men i et nyt interview med skuespiller Dax Shepard i hans podcast ”Armchair Expert” fortæller hun, at det slet ikke var bevidst et valg de tog.

- Jeg fik en hemmelig covid-baby! Men det var nu altså ikke meningen, at det skulle være en hemmelighed, fortæller hun og fortsætter:

- Men corona ramte, og så tog jeg til Montana med min familie, og så tog vi ikke væk igen, lyder det.

Hendes familietur endte altså med at være årsagen til, at hun ikke på et eneste tidspunkt blev fanget af paparazziernes lange linser på en gåtur i gaden.

Faktisk var restriktionerne i området på et tidspunkt så strikse, at Biel var bekymret for, om hendes mand overhovedet ville få lov til at være med til fødslen, når den dag kom.

- Der var et øjeblik, hvor der slet ikke måtte komme nogen med, og det var noget, jeg virkelig var bekymret for. Men jo, han fik lov til at være med i sidste ende, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg tror, hvis jeg skulle have gjort det alene, så havde det været helt forfærdeligt. Jeg ville virkelig have været bange, siger hun ærligt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega616467_004.jpg
 Foto: MEGA

Parret blev gift tilbage i 2012 og i dag de to sønner, Phineas på knap et år og Silas på seks. Foto: MEGA

Det er kun anden gang skuespillerinden taler ud som ankomsten af parrets andet barn; sønnen Phineas Timberlake.

Første gang var knap ni måneder efter ankomsten af den lille ny, da Biel i et interview med talkshowværten Ellen DeGeneres kunne sætte ord på, hvordan det var at gå fra et barn til to.

- En klog ven sagde engang til mig; en er meget, men to er som tusind. Og det er fuldstændig sådan, det føles, sagde hun blandt andet tilbage i april måned, mens hun dog understregede lykken ved at se de to sammen.

I dag lyder det, at stadig er hårdt, men ”helt fantastisk”.

Det eneste hun reelt frygter er, hvis enten hendes nu knap etårige Phineas, eller hendes seksårige Silas ender med at gå ned at samme karrierespor som mor og far.

null

Sponsoreret indhold