Kendte19. april 2021

Jessica Biel i sjælden udtalelse om at være mor til to: Føles som tusind

For 10 måneder siden blev skuespillerinden mor til to, men det er ikke meget, som hverken hun eller manden har ytret sig om familieforøgelsen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det notorisk private par Jessica Biel, 39, og hendes mand, Justin Timberlake, 40, blev i juni måned sidste år forældre for anden gang, efter at have formået at holde graviditeten hemmelig alle ni måneder.

Det er nemlig ikke meget, som hverken skuespillerinden eller sangeren ynder at dele ud om deres familieliv - hverken før eller efter lille Phineas kom til verden i sommers.

Men i et nyt interview med talkshowværten Ellen DeGeneres lod Biel alligevel seerne komme en lille smule tættere på familielivet derhjemme, da hun kunne afsløre, at de to i øjeblikket er i gang med at søvntræne.

- Det er så svært at lade dem græde bare i få minutter. Det er det søvntræning, vi klarer, men Phin gør det så godt. Vi gjorde det faktisk ikke rigtig så meget dengang med Silas. Jeg tror, det var fordi, han var det første barn, og vi var så nervøse, at vi slet ikke kunne klare tanken. Nu er det mere sådan; ”Ja, ja du skal nok klare det, alting løser sig”, fortæller hun ærligt.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega616467_001.jpg
 Foto: MEGA

Parret fotograferet tilbage i februar 2020 sammen med deres dengang femårige søn, Silas. Foto: MEGA

Trods det godt kunne lyde som om, at parret ingen udfordringer har med at gå fra et barn til to børn, så forholder det sig ikke altid sådan, fortæller hun i interviewet.

- En klog ven sagde engang til mig; en er meget, men to er som tusind. Og det er fuldstændig sådan, det føles, griner hun.

Men kaosset og den daglige mandsopdækning mellem parrets to børn, Silas på seks år og endnu nybagte Phineas, så nyder både hun og sangeren at se båndet, der langsomt formes mellem de to brødre.

- Det er simpelthen så sødt at se dem sammen. De synes begge, at den anden er hylende morsom. Silas er entertaineren, han kan godt lide at fyre jokes af, og han vil gerne have al opmærksomheden, så Phin har kun øjne for ham. Alt hvad Silas gør er sjovt, og så er alt, hvad Phin gør sjovt. Så de bruger primært dagen på bare at grine ad hinanden, fortæller hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_timberlake_og_jessica_biel.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Parret forseglede deres kærlighed tilbage i 2012, da de blev gift ved en romantisk ceremoni i Italien.

Sponsoreret indhold