Kendte8. august 2019

Jessica Alba træt af Amager-nummerplade: Den går ikke væk med laser

Skuespillerinden har flere tatoveringer, hun er glad for, men der er også en standhaftig en, hun har fortrudt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega418745_009.jpg
 Foto: MEGA

Stars: They're just like us. Selv om du måske ikke umiddelbart kan se, hvad Jessica Alba har til fælles med helt normale mennesker, så har iværksætteren og skuespillerinden også sine udfordringer.

I et interview med Refinery29 afslører stjernen, at hun fortryder nogle af de tatoveringer, hun har fået.

- Jeg har nogle få tatoveringer, og jeg fortryder en af dem ... måske to, fortæller Jessica Alba.

Hun har for nylig erhvervet sig tre nye tatoveringer til ære for sine børn: Hver deres stjernetegnskonstellation henover hendes venstre arm. Dem er stjernen meget tilfreds med. Men hun har altså mindst en eller to mere, og dem er hun ikke særlig glad for.

Faktisk har forretningskvinden, der har skabt sin egen virksomhed med husholdningssprodukter, The Honest Company, været til laserbehandling flere gange for at få fjernet de to tatoveringer.

Den ene forestiller en sløjfe, og Jessica Alba kalder den for et "tramp stamp", som er det, vi på dansk kalder en "Amager-nummerplade" på grund af placeringen nederst på lænden.

Den anden er en blomstertatovering, der sidder midt i nakken.

- Jeg fik den lavet, da jeg var 17 år eller sådan noget, og jeg er så ærgerlig over, at jeg gjorde det. Jeg har fået den laserbehandlet mange gange, og den vil ikke gå væk, fortæller Jessica Alba.

Derfor er stjernen glad for, at hendes seneste tatoveringer er lidt mere velovervejede.

- Jeg ville virkelig gerne tænke over, hvad der ville være betydningsfuldt med tiden, for når man får noget som 17-årig, og nu er 38 år, så har man det sådan "hmm, jeg ved ikke, om det er særligt betydningsfuldt, fortsætter Alba og fastslår, at børnene heldigvis er der resten af livet.

Vil du have mere stjernestof? Så tegn et abonnement på SE og HØR her!

Sponsoreret indhold