Kendte12. juli 2020

Jesse Tyler Ferguson om at blive far: - Vi kan ikke få armene ned

Tirsdag den syvende juli blev ”Modern Family”-stjernen Jesse Tyler Ferguson sammen med manden Justin Mikita fædre til deres første barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jesse_tyler_ny.jpg
 Foto: MEGA

Det er kun få dage siden, at den 44-årige ”Modern Family”-stjerne Jesse Tyler Ferguson kunne dele en stor nyhed. Han og manden Justin Mikita var nemlig blevet forældre for første gang til en lille søn, Beckett Mercer-Ferguson.

Siden er glæden for det lille nye væsen kun blevet større, og det er ikke kun overfor venner og familie, at den lille familie deler sin glæde.

Også på det sociale medie Instagram, får de mere end 175.000 følgere hos Justin også et tak sendt deres vej.

- Det er Beckett, Bitch! Tusind tak for det fantastiske hold hos Summerlin hospitalet, særligt Colette. Tusind tak for at tage hånd om os. Velkommen til verden, Becket Mercer. Vi elsker dig mere, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig, skriver han til et billede af en sød lille dragt, hvor der står ”født i Vegas”.

- Tusind tak for alle jeres beskeder og jeres lykønskninger. Vi kan ikke få armene ned, slutter den 34-årige Justin Mikita.

Det var tilbage i januar måned, at den vordende far valgte at dele nyheden om verden, da han gæstede talkshowet ”The Late Late Show” med James Corden.

- Faktisk, og det her er noget, som jeg ikke har nævnt for nogen før, så hvis vi kunne holde det mellem os. Men jeg venter faktisk en baby til juli sammen med min ægtemand, lød det dengang fra ”Modern Family”-stjernen.

Justin Mikita og Jesse Tyler Ferguson blev ægtefolk tilbage i 2013, og de to har aldrig lagt skjul på, at de havde en fælles drøm om en dag at blive forældre sammen.

Sponsoreret indhold