Kendte 15. maj 2019

Jeremy Meeks på rød løber med ny model

Verdens frækkeste forbryder indtog den røde løber i Cannes med en ny model under armen. Den 35-årige tidligere forbryder og nuværende model fastholder, at han stadig er sammen med
(Foto: MEGA)

Det var ikke kæresten, som 35-årige Jeremy Meeks havde under armen, da han i går ankom til verdens mest prestigefyldte festival, Cannes Film Festivalen i Sydfrankrig.

I stedet havde den frække eks-forbryder allieret sig med den rumænske model Andreea Sasu, 29 – og det fik endnu engang rygterne til at svirre.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Jeremy Meeks med den rumænske model under armen til Cannes Film Festival. Foto: MEGA

Længe har der således floreret rygter om, at Jeremy Meeks – der nærmest over natten blev verdensstjerne i 2014 efter hans ”flotte forbryderfoto” gik viralt – og hans kæreste, Topshop-arvingen Chloe Green, 28, var gået hver til sit.

Skænderi i Dubai

Parret fandt sammen i 2017 og blev forældre året efter.

Tidligere på året var der flere, der mente, at parret havde brudt med hinanden, efter de havde haft et ophedet skænderi på en natklub i Dubai.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Jeremy Meeks og Andreea Sasu til filmfestivalen i Cannes. Foto: MEGA

Jeremy Meeks forlod festen uden sin kæreste.

Efterfølgende delte kæresten, hvis familie anslås at have en formue på næsten $10 milliarder, flere billeder på sin Instagram-profil, hvor hun ikke havde den ring på, som flere mener er en forlovelsesring.

Og i går fik rygterne endnu engang næring, da Jeremy Meeks ankom til filmfestivalen på den franske riviera med en ny model under armen. Jeremy Meeks valgte efterfølgende at mane rygterne til jorden.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Jeremy Meeks med sin kæreste, Topshop-arvingen Chloé Green. Foto: MEGA

På sin Instagram-profil har den 35-årige eksforbryder og nuværende topmodel delt et billede, hvor han står sammen med sin Topshop-kæreste.

Til billedet skriver han blot:

- Vi er stadig meget forelsket, lol.

Vis dette opslag på Instagram

We are still very much in love lol

Et opslag delt af JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) den

verdens

Sponsoreret indhold