Kendte13. august 2023

Jens Werner taler ud om "Vild med dans"-stop

"Vild med dans"-koryfæet sætter nu flere ord på, hvorfor han har valgt at stoppe som dommer i det populære TV 2-program
Den 59-årige dansedommer kommer "kun" til at være gæstedommer den kommende sæson af "Vild med dans". 
Den 59-årige dansedommer kommer "kun" til at være gæstedommer den kommende sæson af "Vild med dans".
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Her er årets dansere i "Vild med dans"

Når "Vild med dans" den 22. september byder op til sin jubilæumssæson, bliver det uden Jens Werner som fast del af dommerpanelet.

Efter at have siddet klar med pointskiltene siden 2005 har Jens Werner valgt at stoppe i TV 2's populære dansebrag, og i P4-programmet ”Det store talkshow” sætter han flere ord på sit exit.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-13/20221111-dm-vild-med-dans-finale-0079.jpeg
Siden 2005 har Jens Werner svinget pointskiltene i "Vild med dans", men denne sæson bliver han ikke fast inventar ved dommerbordet.
 Foto: Dan Mariegaard

– Jeg har følt i lidt tid, at jeg skal stoppe, imens legen er god. Jeg har det ikke så godt med at blive bestemt over, så jeg vil hellere stoppe selv, mens jeg selv synes, at jeg kan levere i forhold til den entusiasme og professionalisme, som TV 2 og ”Vild med dans” kræver, lød det fra Jens Werner i radioprogrammet.

Dansedommeren erkender dog, at han kommer til at savne at være en fast del af "Vild med dans":

– Jeg tror, jeg kommer til at savne det kick med, at man er med til at lave noget underholdning for mange mennesker, indrømmer han over for Cecilie Hother, der er vært i ”Det store talkshow”.

Ifølge BILLED-BLADET kommer de i radioprogrammet ikke ind på Werners kræftsygdom, som man ellers skulle foranlediges til at tro kunne være en medvirkende faktor til hans stop.

I den kommende sæson kommer Jens Werner til at være gæstedommer i finalen. Ligeledes er han med i program seks, som bliver et specielt jubilæumsshow, hvor der vil være gensyn med tidligere ”Vild med dans”-deltagere, tilbageblik på legendariske øjeblikke og naturligvis dans.

Sponsoreret indhold