Kendte17. januar 2021

Jens Gaardbo flytter fra konen

Den tidligere TV 2-vært, Jens Gaardbo, er blevet separeret fra sin kone
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gaardboe.png
 Foto: Martin Høien

Den nu forhenværende TV 2 News-vært, Jens Gaardbo, er blevet separeret fra sin hustru, Pernille Gaardbo.

Det afslører han i en pressemeddelelse til B.T. søndag aften.

Ifølge Gaardbo er den nylige fyring fra TV 2 ikke medårsag til, at parret nu vælger at gå fra hinanden. Det betyder dog ikke, at omstændighederne har gjort det privatlivet nemmere.

- Når det er sagt, så har alt dette naturligvis ramt os og vores familie meget hårdt. Det har haft store følelsesmæssige omkostninger for os. Nu har vi brug for tid hver for sig, men også til at opbygge en ny relation mellem os, lyder det i ifølge B.T. i pressemeddelelsen.

- Vi bor fortsat under samme tag og der er fred mellem os. Men vi forventer at flytte hver til sit i løbet af foråret.

Parret har været gift siden 1996.

I december blev den mangeårige tv-vært afskediget af TV 2 efter en intern undersøgelse på tv-stationen. Undersøgelsen blev igangsat på baggrund af den rullende #MeToo-bølgen og flere afsløringer i pressen, der viste, at der angiveligt herskede en "usund kultur" på flere danske medier.

- Som følge af TV 2's kulturundersøgelse er jeg blevet forelagt, at jeg for år tilbage som nyhedschef overtrådte TV 2's personalepolitik, lød det i december fra Gaardbo.

- Det er ganske vist længe siden, og tiden var en anden. Men jeg er enig i, at der var eksempler på dårlig dømmekraft, og at jeg i visse tilfælde opførte mig forkert. Det var ikke i overensstemmelse med den værdighed, der bør være i jobbet som leder – eller i jobbet som et af stationens ansigter udadtil.

Gaardbo begyndte som vært på TV 2 tilbage i 1988.

Sponsoreret indhold