Jennifer Love Hewitt har født sit tredje barn

Foto: MEGA

Filmstjernen er blevet mor for tredje gang.

Det fortæller hun via stjernernes efterhånden favoritmedie: Instagram.

Her har Jennifer Love Hewitt delt et billede af sin mave, hvortil hun skriver en tekst, der blandt andet annoncerer, at hun og manden, Brian Hallisay, er blevet forældre til barn nummer tre: Sønnen Aidan James.

- Sådan her sendte mine børn mig på hospitalet. Min mave var et stort hit, skriver Jennifer Love Hewitt og fortsætter med et lille stykke poesi:

- Det siges, at kvinder forlader deres kroppe, når de er i fødsel ... De rejser til stjernerne for at hente deres babyers sjæle og vender sammen tilbage til denne verden.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Det var en stor ære at tage ud og hente dig, Aidan James. Nu skal vi tilbage til at putte og hvile os.

Det var også på Instagram, skuespillerinden i sin tid delte nyheden om, at hun var gravid.

Jennifer Love Hewitt fik sit store gennembrud i 90'er-serien "Party of Five", der på dansk hed "Vi bli'r i familien". Og nu er stjernen altså selv en del af et "party of five" - parret har i forvejen børnene Autumn på 7 år og Atticus på 6 år.

- Vi har altid været åben for tanken om en tredje, men tænkte helt sikkert ikke, at dette vanvittige år, som hele verden har, at det nødvendigvis skulle være nu, sagde Jennifer Love Hewitt, efter hun havde fundet ud af, at hun ventede Aidan James.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close