Kendte12. maj 2020

Hjemme hos Jennifer Love Hewitt

Skønheden har haft den store pengepung fremme for at sikre sig drømmehuset i Los Angeles.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jennifer_1_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er efterhånden sjældent, at vi ser veldrejede Jennifer Love Hewitt, 41, på det store lærred, men med masser af roller på tv kommer der øjensynligt stadig penge i kassen.

I hvert fald har texaneren fra blandt andet “I Know What You Did Last Summer” og 90’er hitserien “Vi bli’r i familien” lige smidt 40 millioner kroner efter denne perle af et hus i det eksklusive område Pacific Palisades nord for Los Angeles.

Sammen med manden Brian Hallisay og deres to børn er hun netop flyttet ind på de 585 nybyggede kvadratmeter, som selvfølgelig på bedste L.A.-facon er udstyret med både biograf, pool, spa og en såkaldt barbecue-ø, så parret kan lave mad i det gode vejr.

Vildt sexet

Love Hewitt blev kåret til verdens mest sexede kvinde i 1999 og igen i 2008, og hun har formået at tjene penge på de gode gener.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jennifer.jpg
 (Foto: MEGA)

Selv om hun har rundet 41 år, ser husejeren Jennifer Love Hewitt stadig yndig ud. (Foto: MEGA)

Ifølge amerikanske kilder skulle skuespilleren og sangeren være god for 140 millioner kroner, så der er stadig masser af penge til både ejendomsskat og til at få huset renoveret.

Jennifer har i årevis resideret i det eksklusive Pacific Palisades sammen med mange andre af de store stjerner fra Hollywood, men det er første gang, hun har smidt over 40 millioner på bordet for et drømmehus.

Se Jennifers flotte hus i galleriet herunder:

Hjemme hos Jennifer Love Hewitt

Sponsoreret indhold