Jennifer Lopez viser datteren Emmes sangtalent frem for verden

Foto: MEGA

Det er nu sikkert og vist, at sangtalent går igen i Jennifer Lopez' familie, for i en ny video, delt på J.Los YouTube-kanal, får man et lille indblik i, at hendes 11-årige datter, Emme, også kan synge. 

Det sker i forbindelse med, at Lopez træner koreografi til hendes første live-optræden med nummeren "Medicine", som fandt sted den 6. maj ved the Today Summer Concert Series. 

Under en vokalprøve ved klaveret, kommer Lopez' 11-årige datter Emme (som har tvillingebroderen Max) nemlig ind for at sige hej til sin mor. 

Artiklen fortsætter under billedet

Lopez' 11-årige datter Emme (foto: MEGA) 

Dette ender ud i, at Lopez foreslår datteren, at hun lige giver en lille sangopvisning og synger Alicia Keys' "If I Ain't Got You".

Emme er lidt genert, men nerverne forsvinder hurtigt, da hendes mor opmuntrer hende til at synge. Og så gør hun det - og hun gør det med et brag. 

Emme høster da også klapsalver fra de andre, der befinder sig i rummet - og det er fuld fortjent. For hun får for alvor vist sit sangtalent frem for verden i klippet fra YouTube-videoen. 

Og måske stopper det ikke her for unge Emme.

Artiklen fortsætter under billedet

Emme er datter af Jennifer Lopez og Marc Anthony (foto: MEGA) 

- Vi bør have hende med ud for at lave noget på touren, siger Lopez, da Emme er færdig. 

- Vil du have en lille ting ind i dette show? Vi ser, vi tjekker det ud. Du behøver ikke, siger hun. 

Så det kan meget vel være, at de personer, som har sikret sig billetter til Lopez' kommende It's My Party tour - eller overvejer at gøre det - får glæde af en helt særlig gæst på scenen. 

Du skal spole fire minutter ind i videoen, hvis du udelukkende vil se Emmes lille sangopvisning. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close