Jennifer Lopez kommenterer utroskabsrygter

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez på den røde løber.

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez på den røde løber.

Foto: MEGA

Da Jennifer Lopez og Alex Rodriguez i sidste måned blev forlovet, gik der ikke længe, inden der dukkede rygter op om, at han skulle have været hende utro.

Nu kommenterer Lopez selv de mange rygter.

Det gør hun i radioprogrammet "The Breakfast Club"

- Jeg ved, hvad sandheden er. Jeg ved, hvem Alex er. Han ved, hvem jeg er. Vi er bare glade, fortæller Jennifer, da hun bliver spurgt om de ubehagelige rygter. 

Det var den tidligere baseballstjerne José Canseco, der kom med de vilde beskyldninger. Og det var bestemt ikke, fordi han holdt dem skjult.

Han skrev dem nemlig åbent ud til hele verden på Twitter. 

- Ser "World of Dance", hvor J.Lo skriver til Alex Rodriguez, hun ved bare ikke, at han er hende utro med min ekskone Jessica. Stakkels pige, hun ved slet ikke, hvem han i virkeligheden er, skrev José blandt andet på Twitter. 

Artiklen fortsætter efter tweetet

Jessica Canseco, der er kvinden, som José påstod, at Alex var Lopez utro med, har også selv været ude og svare på anklagerne.

- De anklager José kommer med er ikke sande. Jeg har kendt Alex i mange år, men har ikke set ham i over fem år. Jeg har aldrig haft sex med ham, skriver hun på Twitter.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Det er en måned siden, at Alex Rodriguez og Jennifer Lopez blev forlovet i forbindelse med en familieferie. 

Ifølge det amerikanske medie E! Online har ringen en værdi på den gode side af $1 million.

- Det ligner, at det er 10 karat, siger diamant-ekspert Andrew Brown fra WP Diamonds til det amerikanske medie.

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez har været sammen i to år. Sammen har de fire sammenbragte børn. Lopez har tvillingerne Maximilian og Emme på ti fra forholdet til sangeren Marc Anthony. Alex Rodriguez har pigerne Ella og Natasha fra et tidligere forhold. 

 

Parret blev officielt kærester den 5. februar 2017. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close