Kendte12. april 2022

Jennifer Lopez og Ben Affleck forlovet igen: Så dyr var ringen

I sidste uge blev skuespillerinden spottet med en enorm diamantring på DEN finger. Så røg den af igen. Men i weekenden kunne parret endelig bekræfte de glædelige nyheder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Verden jublede for dem i slutningen af 2002, da det blev bekræftet, at stjerneparret Jennifer Lopez og Ben Affleck var blevet forlovet.

Parret nåede dog desværre aldrig op ad kirkegulvet, da i 2004 gik fra hinanden, efter presset fra verdens medier i sidste ende blev for meget for de purunge Hollywoodstjerner. Det fik ikke kun parret til at besørge det knuste forhold – men også fans over hele verden.

Derfor var det da uden tvivl en lykkens dag, da den 52-årige Jennifer Lopez og Ben Affleck, 49, i sommeren sidste år endelig kunne bekræfte, at rygterne, der havde stået på det meste af 2021, talte sandt.

De to havde fundet kærligheden til hinanden igen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega812261_004.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Siden har flere spekuleret i, hvorvidt de to ønskede at prøve lykken endnu en gang. Senest i slutningen af sidste uge, hvor Lopez blev spottet bære en stor, grøn diamantring på den helt rette finger.

Og i weekenden valgte sangerinden så at bekræfte, at Affleck havde været på et knæ.

Ifølge det amerikanske medie PageSix, så er der tale om en 8,5 karat stor ring med en grøn diamant i midten.

– Hvis der i sandhed er tale om en grøn diamant, så er jeg forbløffet, lyder det indledende fra diamantekspert Mike Fried.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20220410-102600-1-1600x900we.jpg
 Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

Jennifer Lopez valgte at dele den glædelige nyhed om sin forlovelse i weekenden. Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

– En grøn diamant, og i den størrelsesorden, er ganske sjælden, og den vil uden tvivl være mere værd, end deres tidligere forlovelsesring. Jeg vil vurdere, at ringen er mere end 5 millioner dollars være. Måske endnu mere end 10 millioner, lyder det videre fra diamanteksperten.

Hvis det er tilfældet, så render sangerinden og skuespillerinden altså rundt med godt og vel 34 millioner danske kroner på fingeren. Dette, hvis den ’kun’ har kostet de 5 millioner dollars, om Fried først anskyder den til at være værd.

Derfor er den grøn

Trods den enorme pris for ringen, så er der en helt særlig grund til, at Affleck har stukket dybt i sine lommer, inden han faldt på knæ for hende.

– Jeg har altid sagt, at grøn er min lykkefarve. Måske flere af jer kan huske en bestemt grøn kjole. Jeg har siden opdaget, at der er flere øjeblikke i mit liv, hvor der er sket helt fantastiske ting, mens jeg bar farven grøn, har den 52-årige Lopez tidligere skrevet i et nyhedsbrev.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/000_apw2000022410593-1152x2048we.jpg
 Foto: MEGA

Den verdenskendte og ikoniske grønne kjole. Foto: MEGA

Da Affleck friede første gang var det med en 6,1 karat pink diamantring. En ring, som Lopez dengang beskrev som ”den mest fantastiske ting, jeg nogensinde har set”.

Men mon ikke, at den nye ring topper den gamle?

Sponsoreret indhold