Kendte8. november 2020

Jennifer Lawrence amok i glædesrus efter Biden-sejr

Der er ingen grund til at underspille sin glæde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega531673_008.jpg
 Foto: MEGA

Den 30-årige Oscar-vinder og stjerneskuespiller, Jennifer Lawrence, havde en fest for sig selv efter sejr til den demokratiske tiltrædende præsident Biden.

Iført lyserøde pyjamasbusker og det obligatoriske mundbind, løb hun på gaden i byen Boston i Massachusetts, mens hun råbte og skreg.

I baggrunden høres det stærkt politiske Childish Gambino-hit ”This is America”.

Sangens emner strækker sig over både racisme, korruption og politivold – og fik lidt af en genopblomstring efter drabet på George Floyd i maj.

Engageret i valg

Videoen af Lawrences glædesudbrud har hun postet på sin Twitter. Kontoen er hendes eneste (velkendte) tilstedeværelse på se sociale medier, og den er oprettet i sin tid, for at sætte fokus på valget i USA.

”Jeg havde intet valg end at holde en fest for én,” skriver stjernen til videoen, der således sætter et flot punktum ved hendes formål på platformen.

”Kom Boston, lad os feste,” skriver hun desuden, sammenfattet under et hashtag.

Har stemt republikansk

Selvom Jennifer Lawrence melder klar politisk kulør i disse dage, så er hun heller ikke sen til at indrømme, at hun engang var ”en lille republikaner”.

I podcasten ”Absolutely Not” røber hun, at hun i 2008 stemte på senator John McCain, der som bekendt stillede op mod Barack Obama.

Fordi hun er vokset op i et republikansk hjem, er hun overbevist om, at hun er blevet præsenteret for nogle finansielle fordele ved en republikansk politik, mener hun.

Hun tilføjer dog, at republikanernes holdninger på socialområdet ikke stemte overens med hendes, og derfor har hendes politiske overbevisning ændret sig gennem årene.

Til V Magazine forklarede hun tidligere under valgkampen, hvorfor hendes stemme ville gå til Joe Biden og hans vicepræsidentkandidat Kamala Harris.

- Jeg stemmer på Joe Biden og Kamala Harris i år, fordi Donald Trump har og vil fortsat sætte sig selv før nationens sikkerhed og helbred. Han repræsenterer ikke mine værdier som amerikaner, og måske vigtigst af alt, som menneske.

Lawrence vandt en Oscar for sin hovedrolle i ”Silver Linings Playbook” i 2013.

Sponsoreret indhold