Kendte 21. april

Jennifer Garner og kæresten tager stort skridt: Har mødt børnene

Til trods for, at skuespillerinden har dannet par med John Miller i flere år, så er det først nu, at børnene for alvor er blevet involveret i forholdet
Foto: MEGA

Den 50-årige ”Alias”-stjerne Jennifer Garner har siden 2018 været romantisk knyttet til finansmanden John Miller. Dog med undtagelse af en pause på ni måneder, da de to gik fra hinanden i august.

Men for blot knap seks måneder siden lød nyheden, at de to muligvis var blevet forlovet.

Alligevel lader det til, at skuespillerinden ønsker at tage forholdet ganske stille og roligt.

Både når det kommer til at lukke offentligheden inden for, men især når det gælder hendes tre børn, som hun har sammen med eksmanden Ben Affleck.

Ifølge US Weekly er det nemlig kun ganske for nylig, at finansmandens egne børn for første gang hilste på Garners.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skete i forbindelse med Garners 50-års fødselsdag.

– Johns børn har endelig mødt Jens børn, lyder det indledende fra en kilde tæt på parret til det amerikanske medie.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Det er yderst sjældent, at Jennifer Garner og John Miller ses ude i offentligheden sammen. Her er de i september 2021. Foto: MEGA

– Hun havde inviteret en masse børn og familie, herunder Johns børn, hans forældre, hans bror og hans bros kone, fortæller insideren videre om fødselsdagsfejringen.

Garner har døtrene Violet, 16, og Seraphina på 13 samt sønnen Samuel på 10 sammen med eksmanden, Ben Affleck, som hun lod sig skille fra i 2015. John Miller selv har to børn med sin ekskone, Caroline Campell.

– Det var en stille og rolig, men hyggelig dag.

– De har begge længe ønsket ikke at skulle involvere deres børn, men nu har de planer om at de også skal være en del af forholdet, understreger kilden der videre fortæller, at de i dag begge ønsker et længerevarende og seriøst forhold.

Garner er da heller ikke den eneste, der ønsker at børnene skal forstå, at mor har fået en ny mand i sit liv.

Eksmanden Ben Affleck valgte tidligere på måneden at fri til Jennifer Lopez, efter at de to har dannet par det seneste år. Selv valgte han at introducere børnene for sin kæreste knap seks måneder inde i deres forhold.

Sponsoreret indhold