Kendte 26. januar 2017

Supermodel afslører hemmelighed: - Jeg er født med testikler

Den belgiske supermodel Hanne Gaby Odiele afslører nu, at hun er født ”intetkønnet”, hvilket betyder, at hun hverken er en kvinde eller en mand. – Og det er jeg stolt af, fortæller supermodellen
Foto: All Over

Hun har gået modeshows for store modegiganter som Chanel, Dior, Prada og Alexander Wang.

Hun tjener styrtende med penge. Og hun har den ”perfekte krop”.

… men den belgiske supermodel Hanne Gaby Odiele har også gemt på en hemmelighed, der har betydet, at hun flere gange har været under kniven.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For indvendigt er den 29-årige supermodel ikke, hvad folk vil kalde ”perfekt”. Hun er nemlig født ”intetkønnet”, hvilket betyder, at hun hverken er en mand eller en kvinde.

Det fortæller hun i et eksklusivt interview med det amerikanske medie USA Today.

Du kan se flere billeder af Hanne Gaby Odiele i det store galleri nederst i artiklen.

(Foto: All Over)

Hanne Gaby Odiele på catwalken - og med en "nip-slip". Foto: All Over

Hanne Gaby Odiele fortæller i interviewet, at hun står frem, fordi hun ønsker at bryde det tabu, der følger i kølvandet på dét at være intetkønnet.

- Det er meget vigtigt for mig at bryde tabuet nu. Lige nu, på denne dag og i denne tid, burde det være helt i orden at tale om dette, fortæller supermodellen i interviewet.

Man regner med, at omkring 1,7 pct. af verdens befolkning er født med kønsudviklingsforstyrrelser ligesom supermodellen. I hendes tilfælde betød det, at hun blev født med indre testikler og uden livmoder og æggestokke.

Som 10-årig gennemgik hun sin første operation, hvor lægerne fjernede hendes testikler, og som 18-årig lagde hun sig igen under kniven for at få rekonstrueret sin vagina.

På dét tidspunkt var smukke Hanne Gaby Odiele allerede blevet spottet af en ”scout” under en rockkoncert i sin fødeby, belgiske Kortrijk, og hun fik hurtigt succes som supermodel.

Først nu har hun dog haft mod til at fortælle om dét at være intetkønnet.

- Jeg er stolt af at være intetkønnet. Men jeg er rasende over, at disse indgreb stadig foretages. For så stort et problem er det ikke at være interkønnet, udtaler supermodellen i interviewet.

Du kan se alle billederne af Hanne Gaby Odiele i det store galleri herunder:

Hanne Gaby Odiele - supermodel født med testikler

Sponsoreret indhold