Supermodel afslører hemmelighed: - Jeg er født med testikler

Foto: All Over

Hun har gået modeshows for store modegiganter som Chanel, Dior, Prada og Alexander Wang.

Hun tjener styrtende med penge. Og hun har den ”perfekte krop”.

… men den belgiske supermodel Hanne Gaby Odiele har også gemt på en hemmelighed, der har betydet, at hun flere gange har været under kniven.

For indvendigt er den 29-årige supermodel ikke, hvad folk vil kalde ”perfekt”. Hun er nemlig født ”intetkønnet”, hvilket betyder, at hun hverken er en mand eller en kvinde.

Det fortæller hun i et eksklusivt interview med det amerikanske medie USA Today.

Du kan se flere billeder af Hanne Gaby Odiele i det store galleri nederst i artiklen.

Hanne Gaby Odiele på catwalken - og med en "nip-slip". Foto: All Over

Hanne Gaby Odiele fortæller i interviewet, at hun står frem, fordi hun ønsker at bryde det tabu, der følger i kølvandet på dét at være intetkønnet.

- Det er meget vigtigt for mig at bryde tabuet nu. Lige nu, på denne dag og i denne tid, burde det være helt i orden at tale om dette, fortæller supermodellen i interviewet.

Man regner med, at omkring 1,7 pct. af verdens befolkning er født med kønsudviklingsforstyrrelser ligesom supermodellen. I hendes tilfælde betød det, at hun blev født med indre testikler og uden livmoder og æggestokke.

Som 10-årig gennemgik hun sin første operation, hvor lægerne fjernede hendes testikler, og som 18-årig lagde hun sig igen under kniven for at få rekonstrueret sin vagina.

På dét tidspunkt var smukke Hanne Gaby Odiele allerede blevet spottet af en ”scout” under en rockkoncert i sin fødeby, belgiske Kortrijk, og hun fik hurtigt succes som supermodel.

Først nu har hun dog haft mod til at fortælle om dét at være intetkønnet.

- Jeg er stolt af at være intetkønnet. Men jeg er rasende over, at disse indgreb stadig foretages. For så stort et problem er det ikke at være interkønnet, udtaler supermodellen i interviewet.

Du kan se alle billederne af Hanne Gaby Odiele i det store galleri herunder:

Hanne Gaby Odiele - supermodel født med testikler

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close