Hollywood28. december 2016

Supermodel i amme-angreb

Victoria's Secret-modellen Candice Swanepoel vil ikke gemme sig, når hun ammer sin lille søn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/art.jpg
 Foto: All Over Press)
Supermodellen Candice Swanepoel giver med stolthed sin lille søn bryst. Og det vil hun også have lov at gøre offentligt uden at føle, at hun skal gemme sig.
Den 28-årige Victoria's Secret-model har postet et nærbillede på Instagram, hvor hun ammer sin to måneder gamle søn, Anaca.
https://imgix.seoghoer.dk/broed.jpg
 Foto: All Over Press)

Candice Swanepoel blev mor for første gang for to måneder siden. (Foto: All Over Press)

Og i den ledsagende tekst slår hun et slag for retten til at amme sit barn på offentlige steder. - Mange kvinder bliver skammet ud for at amme deres børn på offentlige steder og risikerer endda at blive smidt ud, hvis de giver deres barn bryst. Jeg føler jeg skal dække mig til og helst undgå at amme på offentlige steder, men samtidig har folk ingen problemer med de topløse billeder, jeg har lavet i kunstens navn - det er dobbeltmoralsk, skriver Swanepoel. - Der er ikke noget seksuelt i at amme - det er helt naturligt og en del af livet. De, der føler, at det er forkert at amme på offentlige steder, skulle hellere sætte sig ind i de fordele, amning har for mor og barn og for samfundet som helhed, skriver Swanepoel.
I sidste måned postede Blac Chyna et billede på Instagram, hvor hun gav sin og Rob Kardashians datter, Dream, bryst. Candice Swanepoels opslag på Instagram er har fået 525.000 likes og 8.400 kommentarer. De fleste støtter hende, og nogle - sandsynligvis mænd - vil gerne have hende til at gå endnu længere og vise brystvorter på Instagram. Du kan se opslaget herunder, men inden da får du lige et galleri med dejlige Candice, hvor hun er topløs i vandkanten under et photoshoot:

Candice Swanepoel, december 2016

Sponsoreret indhold