Kendte8. januar 2021

Jeffree Star afviser vilde utroskabsrygter: Har ikke sex med Kanye West

Det er som om, at rygterne om en forestående skilsmisse mellem Kim Kardashian og Kanye West kun bliver vildere og vildere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_45_0.jpg
 Foto: MEGA

Der er knas i kærligheden hos verdens absolut mest celebre par.

Efter omkring ti års samliv, fire børn og seks års ægteskab, går vedholdende rygter nu på, at Kim Kardashian skulle have ønsket skilsmisse – og at dette brud skulle være lige på trapperne.

Men rygtebørsens vilde detaljer stopper ikke her – for skal man tro en voksende sladdertrend på mediet TikTok, så har Kanye ovenikøbet gennem længere tid været hustruen utro.

Og ikke med hvem-som-helst. Sidespringene skulle nemlig været foregået i Wyoming med influencer, YouTube-stjerne og make up-guru, Jeffree Star.

Rygtet er startet – og herefter stukket lidt af – efter brugeren Ava Louise luftede sine teorier om, at Kanye har været Kim utro med en ”meget berømt skønhedsguru”.

Hun påstod sågar, at rygtet kunne bekræftes af en kendis-advokat fra Los Angeles, som havde hørt det fra Kims egen mund.

Her blev Stars navn dog endnu ikke nævnt, men man skal kende TikTok – og internettet for den sags skyld - meget dårligt, hvis det skal komme bag på én, hvor hurtigt en fjer bliver til fem fuldfede høns.

Sammen i Wyoming?

De yderligere spor skal findes ved stjernernes adresser.

Allerede i sommer flyttede Kanye West til sin ranch i USA’s mindst befolkede stat. Stedet købte han sammen med Kim i 2019, og da parforholdsproblemerne opstod, brugte han en del tid her, mens mor Kardashian var i Los Angeles med børnene.

Jeffree Star flyttede også til Wyoming i løbet af 2020, og selvom det kan lyde lidt søgt, så er det her, internettet mener at have fundet deres afgørende bevis.

https://imgix.seoghoer.dk/mega690737_020.jpg
 Foto: MEGA

Wests imponerende ranch i Cody, i delstaten Wyoming (Foto: Mega)

Sang om Kanye

Ifølge The Insider har andre fans dog også fundet det særdeles påfaldende, at Jeffree Star i et nummer fra 2009 nævner rapperen i en seksuel kontekst.

”Sucked off Kanye West, now I’m one of the bros,” sang Star og refererede således knap så subtil til et blowjob.

Nu svarer den 35-årige Youtuber og skønhedsguru selv på de bizarre rygter.

- Jeg er single… Jeg sover ikke sammen med nogen. Det her er så mærkeligt. Det er så dumt, lyder det fra Jeffree Star i videoen ”Adressing The Kanye Situation”.

Afviser alt

Jeffree lægger ud med at afvise, at han og rapperen nogensinde har mødtes.

- Kanye og jeg har aldrig hængt ud, og alt det her er virkelig fjollet. Jeg kan godt forstå, hvorfor folk griner af det. I en gammel sang, der hedder ”B**** Please” fra 2009, nævner jeg Kanye. Men fuldstændig ligesom Eminem, så nævner jeg altså omkring 50 kendisser,” forklarer han.

En kilde tæt på Kardashian-parret er enige i Jeffrees udlægning. Overfor E! News siger de, at der ”ingen hold er i rygterne om Jeffree og Kanye”.

Jeffree Star har skabt sig en strålende karriere på internettet. Han er både model, modedesigner, makeup-artist, sangskriver, og DJ.

Se hele Jeffree Stars forklaring herunder:

null

Sponsoreret indhold