Kendte 22. juni 2021

Jeanette Ottesen flasher ny ring

Den danske elitesvømmer Jeanette Ottesen har fået en superflot diamantring, som hun viser stolt frem.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun har opnået alt, der opnåes kan. Vores alle sammens dygtige svømmer, Jeanette Ottesen.

Tonsvis af medaljer, europamesterskaber, verdensmesterskaber ... Og i maj i år kvalificerede talentet sig til OL for femte gang.

Det er endnu en kæmpe bedrift fra Jeanette Ottesen, og derfor vil den danske elitesvømmer selvfølgelig gerne mindes den helt særlige situation.

Så hun har fået speciallavet et smykke, der til evig tid kan minde hende om det, hun har opnået.

- Det er den smukkeste olympiske ring, jeg nogensinde har set, skriver Jeanette Ottesen til to billeder, hvor hun viser den nye ring frem.

Ringen er en diamantring, men naturligvis ikke den klassiske model.

Denne ring er udsmykket med fem cirkler, der ligger indover hinanden og immiterer de olympiske ringe, som vi normalt ser i farverne rød, grøn, sort, gul og blå.

Her er der så tale om funklende klare diamanter, eller måske endda brillanter.

Ringen med de fem olympiske ringe symboliserer Jeanette Ottesens kæmpe bedrift, som hun har al mulig grund til at være stolt af efter hård træning - for som nybagt mor måtte hun undvære sin træner, der også er hendes ægtemand, når hun skulle i pølen.

- Det har været alt sliddet værd. Undervejs har jeg haft så dårlig samvittighed og følt, jeg har været verdens værste mor, fordi jeg har været så fraværende, sagde Jeanette Ottesen, efter hun sammen med resten af koldkappen på 4x100 meter fri havde været i bassinet.

Sponsoreret indhold