Kendte18. august 2022

Bitter strid: Den er helt gal mellem Jason Sudeikis og Olivia Wilde

Det tidligere kendispar kan tilsyneladende slet ikke kommunikere sammen efter deres chokerende brud
Olivia Wilde og Jason Sudeikis, mens alt stadig var fryd og gammen.
Olivia Wilde og Jason Sudeikis, mens alt stadig var fryd og gammen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Et brud er aldrig nemt - og det er det tilsyneladende heller ikke for Jason Sudeikis og Olivia Wilde.

I hvert fald lyder det nu, at det tidligere kendispar slet ikke kan kommunikere sammen efter deres overraskende brud forrige år.

Her gik de fra hinanden efter ni år og to børn sammen.

Det er People Magazine, der kan afsløre, at de to stjerner angiveligt ikke er på talefod.

Det amerikanske medie har talt med en kilde, som fortæller, at det især gik galt for kommunikationen, da Olivia Wilde tidligere i år fik overrakt juridiske dokumenter vedrørende forældremyndigheden.

Hun modtog dem nemlig på brutal vis midt i offentligheden, da hun fik overrakt en brun kuvert af en mystisk kvinde midt under præsentationen sin kommende film, ”Don’t Worry Darling”.

- Hun (Olivia Wilde, red.) og Jason (Sudeikis, red.) taler slet ikke med hinanden, så de får hjælp med at planlægge, hvem der har børnene hvornår, siger kilden til det amerikanske medie.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sådan så det ud, da Olivia Wilde fik overrakt de juridiske dokumenter foran alt og alle.
Sådan så det ud, da Olivia Wilde fik overrakt de juridiske dokumenter foran alt og alle.
 Foto: Ritzau Scanpix

Umiddelbart virker det ikke helt overraskende, hvis det er sandt, at Olivia Wilde og Jason Sudeikis er rivende uvenner.

I sidste uge fik Daily Mail nemlig fingrene i retsdokumenter i forældremyndighedssagen, hvor Olivia Wilde angriber sin tidligere bedre halvdel over måden, hun fik overrakt de juridiske dokumenter på.

- Jasons handlinger havde tydeligvis til hensigt at true mig og fange mig på det forkerte ben. Han kunne have givet mig dem diskret, men han valgte i stedet at gøre det på den mest aggressive måde, han overhovedet kunne, skriver hun i retsdokumenterne.

- Siden Jason har gjort det klart, at vi for vores børns skyld ikke kan løse det her uden om retten, så har jeg indsendt en anmodning om forældremyndighed i Los Angeles,' fortsætter hun.

Ifølge amerikanske medie er den største udfordring mellem Jason Sudeikis og Olivia Wilde i forældremyndighedssagen, at førstnævnte ønsker, at børnene skal bo i New York, hvor familien boede frem til 2019.

Olivia Wilde mener dermed, at de skal have bopæl i Los Angeles, hvor familien har tilbragt meget tid, eller i London, hvor de har boet siden 2021.

På trods af uvenskabet ønsker skuespillerinden ikke, at børnene på henholdsvis fem og otte år skal miste kontakten med deres far, siger den anonyme kilde til People Magazine.

- Hun håber bare, at de kan finde den bedste løsning for alle. Hun er irriteret over dramaet omkring forældremyndigheden, men hun vil gerne have, at børnene ser ham så meget som muligt.

Olivia Wilde og Jason Sudeikis nåede at danne par i ni år.

To måneder efter bruddet fandt skuespillerinden sammen med Harry Styles, som hun mødte under optagelserne til sin kommende film, "Don't Worry Darling", hvor sangeren er på rollelisten.

Jason Sudeikis er så vidt vides stadig single.

Sponsoreret indhold