Kendte9. oktober 2015

Jamie filmede sin transformation fra kvinde til mand – se videoen her

Jamie Raines blev født som kvinde, men har hele sit liv vidst, at han inderst inde er en mand. Som 18-årig begyndte han derfor sin transformation til mand – og i tre år tog han dagligt en selfie af sin forvandling. Se videoen her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvinde_til_mand_front.jpg
 YouTube

I år 18 levede Jamie Raines et ulykkeligt liv.

Den unge fyr fra England blev født i en kvindekrop, men inderst inde vidste han, at han ikke var en kvinde.

Han var en mand.

Men der skulle gå 18 år, før Jamie kunne få den krop, han så længe havde drømt om. Det år begyndte han nemlig at få testosteron-behandlinger og langsomt, men sikkert begyndte hans krop at forvandle sig.

Jamie Raines besluttede sig for at tage ét billede af sig selv hver dag i de tre år, han forvandlede sig fra kvinde til mand, og det er der kommet denne imponerende video ud af. Du kan se videoen nederst i denne artikel.

https://imgix.seoghoer.dk/kvinde_til_mand_1.jpg
 YouTube

Jamie Raines som en lille pige. Foto: YouTube

Jamie Raines voksede op i Essex-området i England, og allerede som fireårig kunne han mærke, at noget var anderledes. Han ville hellere spille fodbold end lege med dukker. Og kjoler havde han slet ikke lyst til at gå i.

- Da jeg blev ældre, opdagede jeg mere og mere, at jeg var anderledes. Jeg kan huske, at jeg blev klippet, da jeg var omkring otte år, og bagefter vendte jeg mig om og kiggede på min mor. Jeg spurgte, om jeg lignede en dreng nu. Jeg følte mig som en dreng og ville sikre mig, at jeg også lignede en, fortæller Jamie Raines, i dag 21 år, til det britiske medie Daily Mail.

Hans familie og kæreste – som han fik, før han sprang ud som transkønnet – har støttet ham hele vejen igennem.

- Mine forældre og min bror har været fantastiske hele vejen igennem, og jeg er meget taknemmelig for alt deres støtte. Jeg fortalte min mor det, da jeg fyldte 17, og hun hjalp med at fortælle det til min far og min bror. Min mor følte, at det hele gav meget mere mening, fordi jeg havde klædt mig, som jeg havde, i mine yngre år, siger Jamie Raines og tilføjer:

https://imgix.seoghoer.dk/kvinde_til_mand4.jpg
 YouTube

Jamie Raines i dag. Foto: YouTube

- Det første, min bror gjorde, var at kalde mig ”Jamie” – mit nye drengenavn.

- De havde selvfølgelig nogle bekymringer, men mest i forhold til om jeg ville blive glad, og om jeg ville blive behandlet negativt, siger Jamie Raines, der begyndte sin testosteron-behandling, da han var 18 år gammel.

Hver dag i de følgende tre år tog han en selfie – og han har nu klippet nogle af de i alt 1.400 selvportrætter sammen til en 30 sekunder lang video, der viser hans rejse fra kvinde til mand.

- Jeg syntes, det kunne være en fed måde at vise mine ansigts-ændringer og vise folk, hvad testosteron kan gøre.

Se hans forvandling her:

Sponsoreret indhold