Kendte14. marts 2024

James Bond-stjerne erkender ulovlig vandretur: Her er straffen

Pierce Brosnan har erkendt sig skyldig i en sag om ulovlig vandret i beskyttet natur i Yellowstone. Forliget sparer ham for en potentielt større bøde og fængselsstraf, efter han har accepteret en bøde
Mon ikke Pierce Brosnan har råd til bøden. Det er derimod værre med at sluge erkendelsen af ulovligheden, som han hidtil hårdnakket har nægtet at stå bag.
Mon ikke Pierce Brosnan har råd til bøden. Det er derimod værre med at sluge erkendelsen af ulovligheden, som han hidtil hårdnakket har nægtet at stå bag.
 Foto: Lou Benoist/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Pierce Brosnan bliver 70 år

James Bond-stjernen Pierce Brosnan erkender nu, at han har været på ulovlig vandring i Yellowstone Nationalpark.

Brosnan, der oprindeligt nægtede sig skyldig, har nemlig erklæret sig skyldig i ét af to anklagepunkter i sagen, skriver TMZ.

Sagen fik opmærksomhed, da Brosnan tilsyneladende delte billeder fra et område i parken, der ikke er åbent for publikum.

Billederne blev opsnappet af Instagram-siden TouronsOfYellowstone, som sætter fokus på turister, der bryder reglerne i den berømte nationalpark.

Ifølge retsdokumenter, som underholdningsmediet har fået adgang til, erkender Brosnan sig skyldig efter at være trængt ind i et følsomt varmt kildeområde i parken tilbage i november 2023.

Som følge af forliget er det andet anklagepunkt frafaldet, og Brosnan slipper derfor med en bøde på omkring 10.000 danske kroner samt retsomkostninger.

Den irske skuespiller stod oprindelig til en bøde på op til 33.000 danske kroner eller seks måneder bag tremmer, hvis han blev fundet skyldig.

Men nu ser det altså ud til, at Brosnan kan lægge den pinlige strid bag sig.

Sponsoreret indhold