Kendte23. februar 2019

Jakob Oftebro er blevet far for første gang

Skuespilleren Jakob Oftebro er blevet far til en lille datter
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-77092.jpg
 Foto: Aller Media

Skuespilleren Jakob Oftebro er blevet far for første gang. Det skriver den norske udgave af SE og HØR.

Skuespilleren kunne fredag byde en lille datter velkommen til verden. Den glade nyhed har Jakob Oftebro delt på sin private Instagram-profil.

- 22.02 kl. 12 kom verdens fineste pige til verden. Både mor og datter det godt, og faren er overlykkelig, skriver Jakob Oftebro.

Han sender samtidig noget af en kærlighedserklæring afsted til kæresten Hannah Chocron.

- Hannah, jeg er så utroligt stolt af dig. Du er den stærkeste, sejeste, modigste, sødeste, dejligste, der findes. Jeg glæder mig til at dele mit liv med dig og vores lille pige. Tænk at du har lavet hende. Herregud, jeg er så glad, skriver Jakob Oftebro.

Jakob Oftebro stod først frem med kæresten i august sidste år, men han og Hannah Chocron havde faktisk været sammen i et år, da de stod frem som kærester.

Det er kun et par uger siden, at Jakob Oftebro afslørede, at der var et lille nyt familiemedlem på vej.

Det gjorde han, da han dukkede op til Zulu Awards i KB Hallen.

- Det er første gang, jeg skal være far og jeg glæder mig helt vildt, fortalte Jakob Oftebro entutiastisk.

Den 33-årige skuespiller spiller både med i danske og norske produktioner. Herhjemme er han nok mest kendt for sin rolle i "1864".

Robert-vinderen blev i maj sidste år alvorligt forbrændt i ansigtet ved en ulykke under TV-optagelser. Efterfølgende kom det frem, at de skader, han havde pådraget sig, var så voldsomme, at skuespilleren skulle holde sig fra direkte sollys i hele tre år.

Sponsoreret indhold