Kendte8. september 2021

Jakob Ellemann-Jensen efter fars indlæggelse: Troede det var slut

I starten af ugen kunne den 47-årige politiker informere om, at hans far, Uffe Ellemann-Jensen var blevet indlagt efter smitte med corona
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ellemann_front.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Den nuværende Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen kunne mandag annoncere, at hans far, den tidligere formand for Venstre Uffe Ellemann-Jensen var alvorligt syg med corona og lungebetændelse.

- Der var nogle døgn, hvor det så vanskeligt ud, og havde han ikke været færdigvaccineret, havde han ikke klaret den, skrev Jakob Ellemann-Jensen blandt andet på sin Facebook-profil.

Faren var indlagt på hospitalet i tre uger, men nu er der endelig lysere tider i vente for Ellemann-Jensen familien.

Det kunne politikeren fortælle SE og HØR, da vi mødte ham på den røde løber onsdag aften til gallapremieren på den storslåede film ”Margrete den første”.

- Du kan næsten se det på smilet, status er meget positiv, og forhåbentligt er han snart hjemme hos min mor igen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uffe-ellemann-jensen_1.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Uffe Ellemann-Jensen, 79, har brugt de senste uger på at kæmpe for livet. Foto: Kaspar Wenstrup

Sikre fremskridt

Uffe Ellemann-Jensen er nemlig ikke længere indlagt på hospitalet, men bruger lige nu al sin tid på at genfinde kræfterne på et genoptræningscenter.

- Altså han havde en hård periode på sygehuset, men nu har han været til genoptræning i halvanden uges tid, og det begynder at se godt ud, så nu er de begyndt at tale om, hvornår han skal hjem, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/ellemann.jpg
 Foto: Martin Høien

Politikeren kunne onsdag aften give en glædelig status på sin syge far, Uffe Ellemann-Jensen, da han og hustruen dukkede op til gallapremiere på "Margrete den første". Foto: Martin Høien

Men trods de positive nyheder, så har den seneste tid bestemt ikke været nem for hverken politikeren, eller resten af familien.

- Det har virkelig påvirket os alle sammen. Vi er jo fire søskende, og min mor har været bekymret og ængstelig undervejs og troet, at det ville gå helt galt. Men det gjorde det jo heldigvis ikke. Så det har været en rutsjetur, men nu er smilene fundet frem.

null

Sponsoreret indhold