Kendte22. marts 2022

Jake Paul med vildt tilbud: Vil betale Kanye West og Pete Davidson gigantisk millionbeløb for at slås

Youtubere mener bestemt, at de stridende parter bør afgøre det hele én gang for alle i en boksering. For børnenes skyld, lyder hans argument endda
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var nærliggende at tro, at Youtuberen Jake Paul blot ville hive lidt opmærksomhed hjem på baggrund af et af Hollywoods største trekantsdramaer lige nu.

Nemlig det mellem Kanye West, Kim Kardashian og Pete Davidson, der er i konstant og rivende udvikling.

Men den 25-årige some-stjerne forsikrer nu i et interview med TMZ Sports, at han altså helt og holdent mener, at han gerne vil tilbyde de stridende parter 60 millioner dollars – eller lige over 400 millioner gode danske kroner.

Hvis altså de går med til at sætte punktum for skærmydslerne i en boksering.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega771163_004.jpg
 Foto: MEGA

Influenceren og bokseren Jake Paul tilbyder Kanye og Pete sammenlagt 400 millioner kroner, hvis de tørner sammen i en boksekamp over seks runder. (Foto: MEGA)

Traumatiserede børn

Paul foreslår den arrangerede slåskamp af i alt seks runder frem for deres evige angreb på de sociale medier, i hinandens indbakker eller i animerede musikvideoer for den sags skyld – alt sammen af hensyn til Kanye og Kims fire børn.

- Jeg er på en måde træt af at de bliver ved med at skyde frem og tilbage på de sociale medier, og jeg tror, at det påvirker børnenes liv. Altså Kanye og Kims børn, siger Jake Paul, som i interviewet fortsætter:

- Det er dem, der bliver mest traumatiserede af det her.

Jake Paul – som startede sin karriere på den hedengangne Vine, og som siden er blevet professionel bokser – lover, at hans bureau Most Valuable Promotions nok skal tage sig af hele arrangementet, hvis de to stridhaner vælger at komme ind i kampen.

De vil hver modtage 30 millioner amerikanske dollars, og selvom Jake Paul godt ved, at det beløb er en lillebitte dråbe på milliardæren Kanyes bankkonto, så håber han alligevel, at rapperen vil takke ja til tilbuddet.

- 30 millioner vil nok ikke kunne hidse ham op, men det vil chancen for at kunne tæve Pete Davidson nok godt, fortæller Jake Paul.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kanyewestpetedavidson.png
 Foto: MEGA

Krigen mellem Pete Davidson og Kanye West har varet i flere måneder. (Foto: MEGA)

Hertil kommer nogle ekstra ”småbeløb” i form af indtægter fra boksekampens betalende seere.

Gode penge

Ifølge Jake Paul er det ikke noget problem for ham at samle pengene sammen til hans drømmeboksekamp mellem 28-årige Pete Davidson og 44-årige Kanye West. Overfor TMZ fortæller han, at han sidste år var den bedst betalte bokser, og at han også har sponsorer, der er klar til at spæde til.

- Men pengene er gode, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/eazypetedavidson.png
 Foto: YouTube, Ye

I musikvideoen til rapperens nyeste single "Eazy" ser vi kan begrave "SNL"-komikeren levende, samt plante roser over hans hoved. (Foto: YouTube, Ye)

Jake Pauls tilbud kommer blot få dage efter, at ”Donda”-rapperen fik Instagramkatantæne for sine racistiske udbrud mod tv-værten Trevor Noah.

Over weekenden kom det desuden frem, at Kanye West nu er udelukket fra den prestigefyldte Grammy-fest, hvor han egentlig skulle have optrådt. Dette har den storsælgende rapper bekræftet over for Variety.

Beslutningen om udelukkelsen fra prisuddelingen er også taget på baggrund af Kanyes ”bekymrende adfærd” på de sociale medier på det seneste.

Sponsoreret indhold