Jada Pinkett Smith om “utroskab”: Det er sandt

Will Smith og Jada Pinkett Smith løfter sløret. Hun havde et forhold til sangeren, da de var ved at gå fra hinanden.

Will Smith og Jada Pinkett Smith løfter sløret. Hun havde et forhold til sangeren, da de var ved at gå fra hinanden.

(Foto: MEGA)

For nylig valgte den 27-årige sanger August Alsina at afsløre, at han og den nu 48-årige Jada Pinkett Smith skulle have været sammen i længere tid. Først blev det afvist – men åbenbart ikke via Smith-parret – som begge afviser at have udtalt sig i sagen.

I Jadas eget talkshow ”Red Table Talk”, hvor Will er med som gæst, taler de om forholdet, som Jada indrømmer hun havde med sangeren.

– Vores forhold var ovre. Og derfra, som tiden gik, kom jeg ind i en “sammenfiltring” med August, siger hun til Will, som spøger, om det var et forhold.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var August Alsina, som fangede Jadas opmærksomhed, da hun havde brug for at: “have det godt igen”, som hun udtaler i sit eget talkshow. (Foto: Twitter)

– Jeg var i store smerter og var knust, svarer hun og forklarer, at hun havde et forhold til August, da både hun og Will var sikre på, at deres ægteskab var ovre. Det er også derfor, at historierne om, at Will havde givet hende lov til at være utro, var helt usande, siger hun.

– Den eneste, der kunne give tilladelse til det forhold, var mig selv, understreger hun, mens Will giver hende ret.

Smith-parret, der har været gift siden 1997, endte også med at finde hinanden igen – og parret er stadig gift – trods de problemer, der har været undervejs.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close