Kendte11. juli 2020

Efter påstande om utroskab: Nu taler Jada Pinkett Smith ud

Først lød det, at rygtet ikke var sandt. Men nu taler Jada Pinkett Smith ud om sagen, som alligevel viser sig at være sand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jada_smith.jpg
 Foto: MEGA

Det fik internettet til at koge, og Jadas repræsentanter udtalte hurtigt til blandt andet mediet Page Six, at sangerens påstande ”absolut ikke er sande”.

Men nu trækker Jada Pinkett Smith alligevel sin udtalelse tilbage i et nyt interview med Will Smith i hendes eget talkshow ”Red Table Talk”.

- Nogen kom med en udtalelse fra mig, som ikke kom fra mig, og det fik det hele til at eksplodere, lyder det fra hende i det seneste afsnit af talkshowet.

I interviewet indrømmer hun derfor nu, at hun faktisk havde et forhold til den unge sanger August Alsina, men at hun ikke er enig i, at Will Smith gav hende tilladelse til det, da det ikke var nødvendigt.

På tidspunktet hvor hende og August blev introduceret for hinanden, forlyder det nemlig nu, at hun og Will var ved at gennemgå en seperation, og ifølge hende så troede hun, at det ville være definitivt slut med deres forhold.

Herefter begyndte hende og August, som generelt var god ven med hele Smith-familien, at date.

Da August Alsina åbnede op omkring forholdet, lød det, at han og Jada havde siddet sammen med Will, som så i sidste ende havde sagt god for deres forhold.

Men ifølge Jada, så passer de påstande på ingen måde, da den eneste person, der kunne give hende lov til forholdet ville være hende selv.

Umiddelbart så mødte Jada August tilbage i 2015, da hendes søn Jaden introducerede dem for hinanden. Rygterne om, at Will Smith og Jada skulle have et åbent forhold bliver derfor ikke helt lukket, selvom Jada i interviewet fortsat insisterer på, at de to var separerede, da hun og August påbegyndte deres flirt.

Jada Pinkett Smith og Will Smith har været gift siden 1997, og de har sammen sønnen Jaden på 22 og datteren Willow på 19. Will har desuden sønnen Trey på 27 sammen med sin ekskone Sheree Zampino.

Du kan høre hele interviewet herunder:

Sponsoreret indhold