Jackpot!

Mette Bluhme Rieck, 38, og gemalen Kasper Nielsen, 50, har en gevinst på 2,2 mio. kr. med sig, når de skal ud og investere i nyt tag over hovedet.

Mette Bluhme Rieck, 38, og gemalen Kasper Nielsen, 50, har en gevinst på 2,2 mio. kr. med sig, når de skal ud og investere i nyt tag over hovedet.

(Foto: Thomas Laursen)

Det kan godt betale sig at bevare tålmodigheden.

For to år siden satte DR-værten Mette Bluhme Rieck og auktionsguruen Kasper Nielsen deres lejlighed på Islands Brygge til salg.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mon ikke Mette Bluhme Rieck kommer til at savne den enorme altan med den formidable udsigt? (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det viste sig hurtigt, at ingen ville betale 8.495.000 kr. for den 138 kvadratmeter store bolig på 9. sal.

Der blev barberet nogle hundredtusinder af prisen, hvorefter lejligheden med den mageløse udsigt blev parkeret som en skuffesag hos ejendomsmægleren.

Hot hammerslag

Men nu er kendisparrets hybel solgt.

Hammerslaget faldt ved beløbet 8.775.000 kroner, som er væsentligt mere end udbudsprisen, da boligen var offentligt til salg.

Salget udløser en fortjeneste på over 2,2 millioner kroner til 38-årige Mette Bluhme Rieck og den 12 år ældre Kasper Nielsen, som i 2014 betalte beskedne 6.529.300 kroner for hjemmet på Islands Brygge i København.

Den nye køber overtager lejligheden 1. april, så Mette, Kasper og sønnen Viggo har god tid til at pakke flyttekasserne og finde en ny adresse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close