Ja, den er go' nok: Justin Bieber går i Crocs

(Foto: MEGA)

Med en formue i millionstørrelsen – og flere penge på vej i lommen hvert sekund – er Justin Bieber en af de stjerner, der ikke behøves kigge på prisskiltet først. Han kan bare købe det, han vil have.

Den populære ”What Do You Mean”-sanger har da også tidligere afsløret, at han ikke genbruger underhylerne. Han ifører sig således et helt nyt og ubrugt par – hver dag.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sokker i Crocs - sådan! Foto: MEGA

Og med så mange penge på kontoen kunne man måske forvente, at Justin Bieber valsede rundt i et par dyre sneaks fra enten Ami Alexandre Mattiussi, Gucci, Valentino eller Adidas x Raf Simons.

Men det er ikke tilfældet.

For den 25-årige ”Believe”-sanger vægter øjensynligt komfort højere end couture. I hvert fald hvis man er en af dem, der ikke er kæmpe fan af Crocs.

Artiklen fortsætter under billedet...

Zoomer man ind, er det tydeligt at se, hvordan den famøse Crocs kommer til sin ret på Justin Biebers fusser. Foto: MEGA

Det er netop et sæt af de – til tider – forhadte Crocs, som Justin Bieber forleden tøffede rundt i, da han blev fotograferet på vej ud fra et lægehus i Beverly Hills… man fristes til at tænke, at lægen havde ordineret et sæt Crocs til hans trætte fusser…

Artiklen fortsætter under billedet...

Bieber har før bevist, at fodtøjet skal bemærkes. Denne røde sneaks synes dog en kende for stor til sangeren. Foto: MEGA

For at fuldende looket havde ”I Don’t Care”-sangeren naturligvis iført sig et par grå sokker med blå striber, der matchede nogenlunde fint til den komfortable fodbeklædning.

Artiklen fortsætter under billedet...

Tidligere har sangeren været iført sorte Givenchy-sandaler med dertilhørende blå sok, der selvfølgelig matchede t-shirten. Foto: MEGA

Det vides ikke, hvad hans hustru Hailey siger til looket… Vi er dog et par kvinder, der mener, at det look bare ikk’ går.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close