Kendte16. februar 2022

Iris Apatow og Ryder Robinson bekræfter: Vi er kærester

Med et bedårende kyssebillede slår de to unge mennesker - med de mest imponerende kendisstamtavler - to streger under deres forhold
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man må gå ud fra, at Iris og Ryder har en del fælles erfaringer, når det kommer til at vokse op i spotlyset.

Og nu kan de jo passende dele dem med hinanden, mens de fletter fingre. For det er tilsyneladende præcis det, de gør.

Det skriver People.com

19-årige Iris Apatow, der er datter af skuespiler Leslie Mann og manusskriptforfatter Judd Apatow har fundet sammen med 18-årige Ryder Robinson, der er søn af skuespillerinden Kate Hudson og rockmusikeren Chris Robinson.

Det kan man da kalde høj kendisfaktor, der allerede løber i blodet.

Parret bekræfter forholdet med et billede af dem sammen på en restaurant, hvor Robinson placerer et inderligt kindkys på sin smukke flamme.

Den 42-årige mor til Ryder – og stjerne i den ikoniske komediefilm ”How to Lose A Guy in 10 Days, Kate Hudson, skriver i kommentarerne til sønnens billede:

- Søde, efterfulgt af et bankende rødt hjerte.

Det er uvist, hvor længe de to har haft et godt øje til hinanden, men både svigermor Hudson og Ryder selv har efterladt søde og støttende beskeder på Iris’ seneste opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/mega195649_064.jpg
 Foto: MEGA

Iris (anden fra venstre) sammen med resten af sin berømte familieflok. Mor Leslie Mann, far Judd Apatow og søster Maude Apatow. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/mega806713_087.jpg
 Foto: MEGA

Kate Hudson med sin 18-årige knægt Ryder Robinson (Foto: MEGA)

49-årige Leslie Mann, der er mor til Iris, har også Euphoria-stjernen Maude Apatow – begge sammen med Judd Apatow, som hun stadig er sammen med.

Kate Hudson har sønnen Ryder sammen med eks’en Chris Robinson. Hun har desuden sønnen Bingham på 10 år med eks’en Matt Bellamy og 3-årige Rani Rose sammen med sin forlovede Danny Fujikawa.

Sponsoreret indhold