Kendte 28. februar

Irina afslører diagnose i forbindelse med graviditeten

Influenceren kæmper med leverbetinget graviditetskløe, der er altoverskyggende for resten af graviditeten
Irina Olsen har nu fået mere klarhed over, hvad hun har fejlet under sin graviditet. 
Irina Olsen har nu fået mere klarhed over, hvad hun har fejlet under sin graviditet.
Foto: Hanne Juul

Har man fulgt med på den ukrainske influencer Irina Olsens instagram, kan man se, hun tidligere i dag postede en meget rød gravid mave, der havde kradsemærker over det hele.

Det er der en god grund til, for nu afslører Irina ”The Diva”, at hun har fået en diagnose i forbindelse med sin graviditet. Hun kæmper leverbetinget graviditetskløe, som hun begyndte på medicin imod i går.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det alene har givet mig lidt mere ro, selvom det ikke var det, jeg håbede på, skriver hun på et instagramopslag.

Hun skriver i opslaget, at hendes tal var for høje, og hun har været nogle timer på akutmodtagelsen for at blive grundigt kontrolleret, hvilket nu bliver en virkelighed for hende hver uge resten af graviditeten. Men den tidligere realitydeltager er dog fortrøstningsfuld.

- Det skal nok gå, og baby Olsen havde en god hjerterytme og udslag, og der bliver holdt godt øje med mig nu.

Det er dog en hård tid for den gravide. Hun indrømmer, at hun er træt, og den kløende mave er altoverskyggende for tiden. Så influenceren tæller dagene til graviditeten er slut.

Hende og gemalen Morten ”Faustix” er gået i gang med at indrette børneværelse for at få tankerne hen på noget andet, mens maven kløer.

Til sidst i opslaget beder Irina sine følgere om at dele deres erfaringer med samme diagnose, og flere af hendes 243.000 følgere har allerede meldt tilbage på opslaget.

Sponsoreret indhold