Kendte9. juli 2021

Investerer i ejendomme: Så svimlende rig er Martin Braithwaite

FC Barcelona-angriberen tjener en formue på at investere i amerikanske ejendomme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210628-152229-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Nok hev landsholdsdrengene millioner hjem på at spille sig til EM-semifinalen, men det er peanuts ved siden af, hvad der står på Martin Braithwaites konto.

Den 30-årige esbjergenser hiver ikke den højeste løn hjem i klubben FC Barcelona, men alligevel er han sammen med Lionel Messi de eneste FC Barcelona-spillere, som er kommet på Forbes' liste over bedst betalte fodboldspillere.

Ekstra Bladet bemærker, at fordi Messis kontrakt udløb den 1. juli og ikke er blevet fornyet, så ER det faktisk Braitwaite, der er den rigeste FC Barcelona-spiller - og det til trods for, at han ifølge Daily Mail ligger nr. 14 på lønningslisten hos storklubben.

Braithwaite tjener nemlig sin formue uden for fodboldbanen, hvor han sammen med sin onkel investerer i amerikanske ejendomme i firmaet Nyce Companies.

Investeringseventyret startede tilbage i 2017, hvor han sammen med sin onkel Philip Michael investerede 5,3 mio. kr. I år ramte virksomhedens værdi svimlende 1,57 mia. kroner.

Tilbage i april fortalte den danske angriber The Philadelphia Inquirer om, hvordan han og onklen havde købt en bygning i et belastet boligkvarter i den amerikanske storby, som huser unge sorte med en drøm om at begå sig i tech-branchen.

- Jeg har altid haft en amerikansk side i mig, og jeg tror, at det måske er derfor, at mit mindset er mere amerikansk: drøm stort, udret fantastiske ting, skriv dine mål ned, fortæller han til det amerikanske medie og tilføjer:

- I Danmark har vi et fantastisk system, hvor folk bliver beskyttet. Alle er gode. Ingen har brug for noget. I USA er det ikke helt det samme.

Udover ejendomme ejer Braithwaite også tøjmærket Trente og en restaurant, der sælger vegetarisk og vegansk mad.

Sponsoreret indhold