Martin Braithwaite om Eriksens kollaps: - Et af de mest skræmmende øjeblikke i mit liv

Braithwaite foldede hænderne i bøn, mens lægerne knoklede for at redde Eriksens liv lige bagved

Braithwaite foldede hænderne i bøn, mens lægerne knoklede for at redde Eriksens liv lige bagved

Foto: Ritzau Scanpix

- I går aftes var et af de mest skræmmende øjeblikke i mit liv. Mine tanker er ved Christian, hans kone, børn og familie. Jeg er taknemmelig for, at han er stabil og i live. Det er alt, der betyder noget. Jeg håber at se dig snart, min ven.

Sådan lyder de første ord fra én af Christian Eriksens kollegaer og holdkammerater.

Det er angriber Martin Braithwaite, som deler ordene sammen med et billede af det samlede danske landshold på Twitter.

Hans hilsen til Christian Eriksen kommer et døgn efter det voldsomme kollaps, den lange ventetid før der kom godt nyt fra Rigshospitalet, samt fortsættelsen af kampen mod Finland.

Den 29-årige midtbanespiller faldt pludseligt om få minutter før halvlegen, og herefter blev Parken musestille. Eriksen var blevet ramt af et hjertestop, og assistancen fra stadionlægerne og hjertelægerne på Rigshospitalet var altafgørende.

Fra et pressemøde tidligere søndag eftermiddag, ved vi, at Christians Eriksens kammerater allerede hørte fra ham morgenen, efter det som for de fleste af dem vel kan betegnes som deres livs chok.

Her fortalte landsholdstræner Kasper Hjulmand, at det havde været en kæmpe lettelse for både ham og resten af holdet at se Eriksens smil på en videoforbindelse.

Han havde endda overskud til at fortælle dem, at han selv havde været bekymret for de andre spillere, og at han snart gerne ville tilbage på banen igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close