Ingen skilsmisse: Miley og Liam "giver hinanden plads"

Foto: MEGA

På trods af mudderkast fra begge sider, siden parret forrige weekend offentliggjorde, at det var slut, ser det ikke ud til, at forholdet mellem Miley Cyrus og Liam Hemsworth er helt ovre.

Siden sidst har Liam Hemsworths familie udtrykt håb om, at de to stjerner finder sammen igen, og Miley Cyrus har udgivet en sang, der kan hinte til, at bruddet er hans skyld på grund af "whisky og piller".

Men også hendes familie håber, at der er tale om en pause:

- Deres familier opfordrer dem til at bruge noget tid på at trække vejret, før de tager en endelig beslutning, siger en insider til E!.

- De er begge sure over, hvordan det her er blevet blæst op, og de er begge i sorg.

Kilden fortæller, at parret havde det godt op til brylluppet i julen og derfor besluttede at få papirer på hinanden - men derefter ændrede forholdet sig fuldstændig.

- Miley gik tilbage i studiet og var fokuseret og seriøs om sin nye musik. Liam fortsatte med at feste med sine venner, forklarer insideren om grunden til, at forholdet kom på afveje.

- De plejede at feste sammen, men Miley er vokset fra den fase.

Ydermere fortæller den anonyme kilde, at Miley Cyrus for et par måneder siden lod sig separere for med tiden at se, hvordan det går med forholdet.

Hun og Liam Hemsworth har angiveligt planlagt at bruge en del tid væk fra hinanden, hvilket giver fin mening i forhold til rygterne om, at han prøver at samle tankerne i Australien med sin familie, mens hun er i L.A. med Kaitlynn Carter, der netop har brudt med Brody Jenner.

- De prøver at lade være med at kommunikere og at give hinanden plads, forklarer insideren, der også understreger, at Miley og Liam har et helt særligt bånd til hinanden.

- Der er helt sikkert en chance for, at de vil finde sammen igen ... Hverken Miley eller Liam har besluttet, hvornår de vil tage det næste skridt og anmode om skilsmisse, fordi der er en chance for forsoning.

I mellemtiden hænger Miley Cyrus ud med veninden Kaitlynn Carter, som hun måske - måske ikke - har en flirt kørende med.

Ifølge People bor de to sammen i L.A., efter de har været på ferie sammen i Italien.

- Miley er meget tæt med Kaitlynn. Det er romantisk, men det er også et venskab. De går begge gennem noget af det samme lige nu, og det bonder de over, siger en kilde og tilføjer, at hun ikke har talt med Liam, siden parret offentliggjorde bruddet.

Det er efter sigende svært for hende at være tilbage i L.A., fordi området minder hende om alle de lykkelige stunder med Liam.

- Miley er okay, men du kan se, at hun ikke er 100 procent glad. De havde mange skønne dage sammen i L.A., og nu er Liam ikke i nærheden. Det er hårdt for hende at være tilbage i L.A. uden ham. Det her er ikke en situation, hun havde håbet på. Hun håbede, de kunne finde ud af det.

- I sidste ende vil hun gerne være lykkelig, og hun ønsker oprigtigt, at Liam også er lykkelig.

- De er begge enige om, at det er bedst at være væk fra hinanden i noget tid, men det betyder ikke, at deres forhold er helt ovre, slutter kilden, der altså også bekræfter, at de to stjerner ikke har travlt med at blive skilt.

Vi følger selvfølgelig historien om Miley Cyrus og Liam Hemsworth her på SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close