Kendte20. august 2023

Ingen grund til sejrsdans for Christina Hembo: Slapt år

For andet år i træk falder indtjeningen i ur- og smykkedesigner Christina Hembos virksomhed
Claus Skødt og Christina Hembo
Herning-parret Claus Skødt og Christina Hembo har succes med deres ejendomsfirma, mens det går den forkerte vej i smykke- og urfirmaet.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Christina Hembo og familien: Berigende at have au pair

Det går op og ned i Christina Hembos ur- og smykkevirksomhed Christina Design London.

De to seneste år er det gået ned ad bakke. Det seneste regnskab viser, at indtjeningen sidste år faldt med over 3,2 mio. kr. Bruttofortjenesten var i 2022 på 9,9 mio. kr. mod 13,2 mio. kr. i 2021.

Den 45-årige tidligere ”Vild med dans”-deltager og hendes mand Claus Skødt Hembo ejer 70 procent af firmaet, som afrundede 2022 med et beskedent overskud på godt 280.000 kr.

Trods det magre resultat anbefaler bestyrelsen, at der hæves 1,2 mio. kr. i udbytte. Der er der da også rigeligt råd til, eftersom egenkapitalen i selskabet er på over 15 mio. kr.

Overskud andet sted

I Christina Hembos ejendomsfirma Christina Properties ApS er der i modsætning til designfirmaet fremgang. Overskuddet steg fra 2,9 mio. kr. i 2021 til 4,1 mio. kr. sidste år. Formuen er her på over 26 mio. kr.

Det er Christina Hembo ApS, som er moderselskab for Herning-parrets design- og ejendomsaktiviteter. I Christina Hembo ApS er egenkapitalen nu på 66,1 mio. kr.

Sponsoreret indhold