Kendte12. oktober 2020

Ikke til at kende: Kelly Osbourne viser sig frem efter kæmpe vægttab

I sommer kunne den 35-årige Osbourne-datter afsløre, at hun havde smidt hele 38 kilo. Nu viser hun kroppen frem, og hun er nærmest ikke længere til at genkende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har knoklet, og det føles godt, lød det for et par måneder siden, da den i dag 35-årige Kelly Osbourne satte ord på sit enorme vægttab.

På sin Instagram-profil kunne hun nemlig i starten af august afsløre, at hun havde smidt intet mindre end 38 kilo, og at hun nu brugte en størrelse 34 i tøj.

Efterfølgende afslørede hun dog, at en stor del af vægttabet kom sig af, at hun var blevet opereret.

- Jeg gjorde det, jeg er stolt af det, de kan rende mig i røven. Jeg har fået en gastrisk sleeve-operation. Det, den gør, er at ændre formen på din mavesæk. Jeg fik den for næsten to år siden. Det vil jeg aldrig nogensinde lyve om. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort, lød det fra hende, da hun var med i podcasten ”Hollywood Raw”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/pjimage_13.jpg
 Foto: MEGA & Instagram

Billedet til venstre er fra 2018, mens billedet til højre er fra august 2020. Forskellen er meget tydelig. Foto: MEGA / Instagram

Men siden afsløringen har den multitalentfulde skuespiller og sanger dog ikke delt nogle billeder, hvor man kan se hele hendes figur, men primært hendes ansigt.

For nylig er hun dog blevet spottet ude, da hun var på vej til et møde, og det er ikke kun ansigtet, der i stor stil har forandret sig.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20201012-100013-3-1436x2156we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Kelly Osbourne er nærmest ikke til at kende. Foto: Ritzau Scanpix

Kelly Osbourne har nemlig klemt sig ned i et par stramme, sorte jeans med en nedringet blazer – og det er ikke til at se, at hun en gang skulle have vejet næsten 40 kilo mere.

null

Sponsoreret indhold