Kendte 27. juli

Ikke set før: Kourtney Kardashian deler nyt foto fra brylluppet

Den 43-årige Kardashian-søster og hendes trommeslagergemal, Travis Barker, 46, har det med at blive gift igen og igen. Nu deler Kourtney et foto, vi ikke har set før
Kourtney Kardashian deler nyt foto fra brylluppet
Foto: MEGA

Først tog Kourtney Kardashian og Travis Barker en tur til Las Vegas for at slå pjalterne sammen, og siden blev det et lidt mere officielt ægteskab mellem de to, hvor både Kourtneys bedstemor, Mary Jo Campell og Travis’ far, Randy var til stede.

Men det var ikke nok.

I midten af maj skulle ægteskabet også fejres på slottet Castello Brown, der befinder sig på toppen af et bjerg, i Italien, hvor familie og nære venner var med.

Billederne af de nygifte ægtepar, der således nu har givet hinanden deres ja hele tre gange, er efterfølgende flittigt blevet delt på de sociale medier, hvor fans af Kardashian-familien blandt andet har været ved at falde i svime over Kourtneys smukke brudekjole.

Artiklen fortsætter under billedet …

Kourtney Kardashian og Travis Barker

Kourtney Kardashian og Travis Barker er vist mere end officielt gift nu.

Foto: Instagram

Men det hidtil usete foto, som Kourtney nu deler på Instagram, er altså ikke fra den romantiske weekend i Italien. I stedet stammer det fra det langt mindre formelle bryllup, som bedst kan sammenlignes med et dansk rådhusbryllup.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen med billederne sender den ældste Kardashian-søster også en helt særlig hilsen til sin bedstemor:

– Min specielle, søde, chic, sofistikerede, kloge og mest vidunderlige bedstemor. Tillykke med fødselsdagen til min MJ, lyder begyndelsen af det søde opslag, hvor Kourtney Kardashian desuden fortæller, hvor lykkelig hun er for, at bedstemoren var en af de to gæster, der var en del af brylluppet.

– Jeg vil altid huske denne dag og aften med dig.

Se de nye billeder fra Kourtney Kardashian nedenfor.

 

Sponsoreret indhold