Hvor var Nicki Minaj? Derfor brændte rapperen VMA af

Nicki Minaj og manden Kenneth Petty fotograferet i februar 2020.

Nicki Minaj og manden Kenneth Petty fotograferet i februar 2020.

Foto: MEGA

Den altid stjernespækkede MTV-prisuddeling VMA (Video Music Awards) løb af stablen i går, men én rapper glimrede ved sit fravær.

Nicki Minaj skulle have optrådt til prisfesten, men rapstjernen aflyste få dage før showet, og det har sat gang i spekulationerne blandt fans og sladderdronninger.

Flere mener, at Nicki Minaj brændte VMA af på grund af de juridiske udfordringer, som hendes mand, Kenneth Petty, bøvler med i øjeblikket.

Kenneth Petty, der blev gift med Nicki Minaj i 2019 og også er far til hendes barn, blev i 1994 dømt for mord og erkendte sig skyldig i forsøg på voldtægt.

Sidstnævnte betyder, at han i USA skal registrere sig som sexforbryder i den stat, han bor i - og det gav ham problemer for nylig, fordi han ikke havde registreret sig som sexforbryder i Californien.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Nicki Minajs mand, Kenneth Petty,er registreret som sexforbryder. Det betyder blandt andet, at han ikke vil kunne deltage i sit eget barns skolearrangementer.

Nicki Minajs mand, Kenneth Petty,er registreret som sexforbryder. Det betyder blandt andet, at han ikke vil kunne deltage i sit eget barns skolearrangementer. Foto: MEGA

I sidste uge erkendte Kenneth Petty sig dog skyldig i ikke at have registreret sig som sexforbryder og dermed at have brudt loven. Han står til at modtage sin dom i januar 2022 og risikerer at få op til 10 års fængsel.

Derudover er både Kenneth Petty og Nicki Minaj blevet sagsøgt af den kvinde, som han dengang forsøgte at voldtage, Jennifer Hough. Hun mener, de har truet og chikaneret hende for at få hende til at ændre sin historie om voldtægtsforsøget.

Så der sker altså en del i Nicki Minaj og mandens liv, og det er måske forståeligt nok, hvis de ting betyder, at rapperen ikke havde lyst til at optræde til MTV VMA , som om intet var hændt.

Det er dog få ord, stjernen har udtrykt i forbindelse med aflysningen og Kenneth Pettys sag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sidst, Nicki Minaj deltog i MTV VMA, var i 2018.

Sidst, Nicki Minaj deltog i MTV VMA, var i 2018. Foto: MEGA

I et nu slettet tweet skrev Nicki Minaj, som svar på en fans "Optræder du til VMA?":

- Jeg har lige trukket mig.

Hun lover også, at "forklare en anden dag" og skriver:

- Næste år er jeg der, baby.

Også sangerinden Lorde meldte afbud til showet, fordi hun ikke mente at kunne levere en ordentligt optræden med de restriktioner, der er grundet Covid-19.

- Vi havde planlagt en sindssygt fantastisk og intim danseoptræden uden helt at have forstået de (meget nødvendige) sikkerhedforanstaltninger, og masker og afstand betød bare, at det ikke ville blive, som jeg havde drømt om, og I ved, jeg ikke kan lave noget, der er mindre end enestående, skriver Lorde ifølge People i sit nyhedsbrev.

Lorde til en optræden i \

Lorde til en optræden i "Good Morning America" 20. august 2021. Foto: MEGA

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close