Kendte 20. juli 2016

Fan svømmer 1 km for at se Messi – og får dejlig belønning

En fan fik rørt svømmemusklerne, da han forleden fik øje på sit idol – Lionel Messi – på en båd. Han besluttede sig nemlig for at svømme en kilometer for at komme helt tæt på. Han blev heldigvis belønnet for sit hårde arbejde
(Foto: Twitter)

- Det er ham på den båååååååd dér!

Ja, man fristes til at tro, at det var disse ord, en spansk fodboldfan brugte, da han forleden spottede en velkendt figur på en båd.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den velkendte figur var nemlig ingen ringere end fodboldikonet Lionel Messi, som nød en dag på sin yacht ”Seven C” i vandet ud for Ibiza.

Og hvad gør man så, hvis man er kæmpefan af den argentinske fodboldstjerne, men at der – bogstaveligtalt – er et helt hav ud til stjernen?

Ja, man beslutter sig da for at få rørt svømmemusklerne og begiver sig ud på en én kilometer lang svømmetur. Vupti!

Det var lige præcis, hvad den spanske fodbold- og Messi-fan Suli gjorde forleden – og anstrengelserne i vandet bar i den grad frugt. For efter lidt tid i vandet havde Suli kæmpet sig ud til yachten og sit idol – og her ventede der ham en dejlig overraskelse.

For ikke nok med at han kom tæt på sit idol, ja så fik han også en 20 minutter lang snak med Messi OG et glas iskold juice at styrke sig på. Ahh!

- Når han talte til mig, virkede han ikke til at være en verdensstjerne. Han var meget ydmyg, gæstfri, og både han og hans familie var skønne, fortæller Suli ifølge BT til den catalanske sportsavis Mundo Deportivo.

Og for lige at toppe historien endte Suli på forsiden af den store catalanske sportsavis – selvfølgelig med et billede af ham med armen rundt om Messi.

Det kan man da kalde en succesfuld svømmetur.

A fan decided to swim all the way to Messi's yacht in Ibiza! pic.twitter.com/bgZrjO6iVo

— #IStandWithMessi (@MessiCuIe) 17. juli 2016

Image: Messi with fan (Suli) who swam a km to Messi's yacht to get to meet him #fcblive [md] pic.twitter.com/rFgUu6mJPH

— Barcastuff (@barcastuff_real) 19. juli 2016

Messi with a fan on the front page of @mundodeportivo. This guy swam a kilometre to get a picture with his idol pic.twitter.com/AO8tAhcqg9

— MESSISTATS (@MessiStats) 19. juli 2016

Sponsoreret indhold