Kendte24. august 2023

A' hva' gør hun?! Britney Spears bløder 70.000 om måneden for eksmandens nye lejlighed

Flere amerikanske medier skriver, at den amerikanske popstjerne betaler for Sam Asgharis luksuslejlighed i Los Angeles
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØR's Britney-ekspert, Mariah Leitisstein, giver her sit kvalificerede bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears og skilsmissen fra 29-årige Sam Asghari.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Er det den sande årsag til skilsmissen? Sam Asghari kunne ikke håndtere Britney Spears' frihed

Hvad blev der af, at han ikke skulle have en krone?

Selvom den 29-årige forhenværende fitnessguru Sam Asghari skrev under på en vandtæt ægtepagt, da han i juni 2022 blev gift med den nu 41-årige Britney Spears, er det alligevel lykkes for ham at få lidt ud af det.

Ifølge flere amerikanske medier herunder TMZ betaler "Toxic"-sangerinden nemlig intet mindre end 10.000 dollars (70.000 kr.) om måneden for Asgharis nye luksuslejlighed i Los Angeles.

Efter at have sagt farvel til 14 måneders ægteskab, har Asghari fundet sig en ny base i en af L.A.'s mest eksklusive lejlighedsbygninger, Ten Thousand.

Britney betaler angiveligt kassen for Asgharis nye bolig.
Britney betaler angiveligt kassen for Asgharis nye bolig.
 Foto: Scanpix Denmark

Det er naturligvis stadigvæk et trin nedad, hvis man sammenligner med det palæ, han boede i sammen med Britney i Thousand Oaks.

Og selvom mange ville forvente, at han selv skulle betale huslejen, har Britneys team åbenbart set det som en "klog gestus" at dække omkostningerne.

Måske er det en måde at holde freden på, især da rygter tidligere har svirret om, at Asghari overvejer at udfordre deres ægteskabsaftale.

Indtil videre lyder det, at Asghari ikke får meget ud af skilsmissen fra frøken Spears. Ikke engang udgivelsen af hendes kommende bog kommer til at sikre den håbefulde skuespiller nogen økonomisk gevinst.

Hundefamilien er delt op

Der er dog én ting, som eksparret tilsyneladende har haft nemt ved at løse.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-24/fdsjfhk.png
Britney har fået lov til at beholde hunden Hannah.
 Foto: Instagram

Efter bruddet har Britney og Sam nemlig delt deres firbenede familiemedlemmer.

Asghari har taget Doberman Porsha under sin vinge, mens Brit Brit beholdt den australske shepherd Sawyer, yorkien Hannah og to andre små hunde.

Og for dem, der spekulerer på, om der er et tomrum efter Porsha, har Spears allerede introduceret en ny hvalp, Snow, til sin lille hundefamilie.

Hun har nemlig købt sig en lille hund ved navn Snow, men det er ikke just alle, der er begejstrede for popprinsessens indkøb. PETA kritiserer nemlig Britney for at have købt i stedet for at have adopteret.

Efter 14 måneders ægteskab og kæresteri siden 2016 er det slut mellem Britney og Sam Asghari.
Efter 14 måneders ægteskab og kæresteri siden 2016 er det slut mellem Britney og Sam Asghari.
 Foto: Ritzau Scanpix

I chok efter brud

I september 2021 bekræftede Sam Asghari officielt, at de var blevet forlovet, og i juni sidste år blev parret gift.

I sidste uge bekræftede Sam og efterfølgende Britney så, at det var slut: De var gået fra hinanden.

– Som I alle ved er Hesam og jeg ikke længere sammen … seks år er lang tid at være sammen med nogen, så jeg er lidt i chok, lød det fra Britney i et opslag på Instagram.

– Jeg har spillet stærk alt for længe, og det kan godt være, at min Instagram ser perfekt ud, men det er langt fra sandheden, og det tror jeg også, at vi alle ved.

Sam Asghari arbejdede som personlig træner, da parret mødtes.
Sam Asghari arbejdede som personlig træner, da parret mødtes.
 Foto: samasghari/Instagram

– Ville elske at vise mine følelser og tårer og hvordan jeg egentligt har det, men af en eller anden grund har jeg altid haft behov for at skjule min svaghed.

Britney Spears og Sam Asghari begyndte at date i 2016. Det skete, efter parret mødte hinanden under optagelserne til musikvideoen til "Slumber Party".

Sponsoreret indhold