Kendte8. januar 2017

Husker du Jaxon? Se hvordan det går i dag

Drengen, der blev født med et halvt kranie, lever stadig, og han trives.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jaxon.jpg
 Foto: Jaxon Strong/Facebook

Der var ikke mange, der levnede lille Jaxon mange chancer, da han blev født. Og allerede inden, var hans forældre blevet rådet til en abort.

Da han blev født regnede lægerne ikke med, at Jaxon ville overleve mere end et par dage. Den lille dreng manglede nemlig det meste af sit kranium, men den lille fyr har trodset alle dårlige forventninger.

Jaxon har en meget sjælden diagnose, der hedder Microhydranencephaly, men diagnosen har han først fået senere. I USA bliver en ud af 4859 babyer født med sygdommen, men næsten alle dør umiddelbart efter fødslen.

Det star også i stor kontrast til, at lægerne allerede under graviditeten opfordrede parret til at vælge en abort. Parret fik at vide, at Jaxon nok ikke en gang ville overleve graviditeten, for man kunne se på scanninger, at der var noget meget galt med ham. Men det gjorde han.

- Vi har gjort alt, vi kunne for at give ham en chance for at kæmpe. Og alt han har gjort, lige siden han blev født, er at kæmpe, siger forældrene til Daily Mail.

Da Jaxon endelig fik sin diagnose efter en række ture på hospitalet, skete der noget. Han har fået ny medicin, der har betydet utrolig meget. Men Brittany og Brandon lever med frygten for at vågne næste morgen og finde ud af, at deres søn ikke længere er hos dem.

- Det er altid i baghovedet. At dette kan være hans sidste dag. Jeg ved godt, at det kan være, at han ikke er her i morgen, siger moderen.

Men Jaxon er her stadig, og der sker meget for den lille dreng, der stadig kræver uendeligt meget pleje. Men der er smil, og i den nyeste video, som familien har delt på facebook, er han aktiv ved legetøjsklaveret.

Se videoen her, følg med på familiens facebook-side og se flere billeder af Jaxon nedenunder.

Husker du Jaxon Strong?

Sponsoreret indhold