Kendte 12. marts

Hurtigt videre: Grimes dater angiveligt whistleblower Chelsea Manning

Det er efterhånden halvsvært at finde rundt i Grimes personlige forhold. Nu skulle hun angiveligt danne par med den berømte whistleblower Chelsea Manning
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man må sige, der er fart på hjemme i privaten hos sangerinden Grimes for tiden.

For blot få dage siden kom det frem, at hun sammen med Tesla-stifteren Elon Musk – som hun egentlig brød med i efteråret – var blevet mor til sit andet barn.

Et barn som er kommet til verden med hjælp fra en rugemor, men som siden fødslen i december har været holdt hemmelig for offentligheden. 

Forvirringen fik et nøk opad, da hun i forbindelse med et Vanity Fair-interview pludselig igen beskrev rigmanden som sin kæreste – godt nok på nogle såkaldte ”flydende” præmisser. For artiklen var kun lige blevet publiceret, før Grimes blandede sig i kommentarsporet under den.

– Mig og E har slået op *igen*, siden den artikel blev skrevet, skrev hun blandt andet i et tweet, hvori hun desuden kalder Musk for sin ”bedste ven” og sit ”livs kærlighed”.

Bor allerede sammen

Skal man tro mediet PageSix er det dog ikke fordi Grimes ligger på den lade side. Hun er nemlig allerede vældig aktiv på datingmarkedet igen – og skulle angiveligt have fået et godt øje til den verdensberømte whistleblower Chelsea Manning.

Manning er amerikansk aktivist og tidligere soldat, og blev i 2010 anklaget for at have lækket fortrolig information om USA’s krigsførelse i Irak til WikiLeaks. Hun fik samme år en dom for spionage og sprang efterfølgende ud som transkønnet kvinde.

Som en af sine sidste gerninger i Det Hvide Hus fik Barack Obama forkortet Chelsea Mannings fængselsstraf, som oprindeligt lød på 35 år.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Aktivisten og whistlebloweren Chelsea Manning blev løsladt i 2017 (Foto: MEGA)

Den i dag 34-årige Manning og popstjernen Grimes har over de seneste måneder kommunikeret ivrigt på de sociale medier – herunder for eksempel ved at sende likes eller kommentarer til hinanden på Twitter.

Ifølge en kilde bor de to sammen i Austin, men vedkommende fortæller dog alligevel til mediet, at Manning stadig skulle have beholdt sin lejlighed i Brooklyn.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Sangerinden har to børn med Space X-rigmanden Elon Musk (Foto: MEGA)

Elon Musk og Grimes fandt sammen i 2018. I 2020 fik de deres første barn sammen – en lille dreng, der fik det ret så særprægede navn X Æ A-12 Musk.

Deres hidtil hemmeligholdte datter er født af en rugemor i december 2021, har fået navnet Exa Dark Sideræl, men de kalder hende Y, ligesom hendes bror til daglig kaldes for X.

Sponsoreret indhold