Hugh Grant: Mine børn er talentløse

(Foto: MEGA)

Astronaut, skuespiller, kok, statsminister ... Ofte fortæller vi børn, at de kan blive lige, hvad de vil. Det gør Hugh Grant ikke.

Filmstjernen har fem børn på 7, 6, 3 og 1 år, og han fraråder dem at følge hans fodspor og blive skuespiller.

Det er dog rigtig nemt for ham at sige det, fortæller han: Børnene er nemlig talentløse i den afdeling, og derfor mener han ikke, der er fare for, at de prøver lykken med skuespillet.

- Jeg har set de ældste af dem i et par skoleteaterstykker. Og heldigvis viser de intet talent, fortæller Hugh Grant i et interview med Vanity Fair og forklarer, hvorfor han helst ser, de styrer uden om den karrierevej, han selv har valgt.

- Hvis jeg kendte en hel masse lykkelige skuespillere, så ville jeg anbefale det. Men da jeg aldrig har mødt en lykkelig skuespiller, så kan jeg ikke.

Stjernen fortsætter med at fortælle, at han mener, de bedste skuespillere er dem, der ikke har en særlig stærk personlighed selv.

- Nu siger jeg bare, hvad jeg tænker, men skuespilgenet ser ud til at findes hos folk, som har en relativt spinkel opfattelse af, hvem de er. Jeg vil ikke nævne navne, men hvis du spørger mig, hvad jeg synes om en bestemt person, så vil jeg sige: "Jeg aner ikke, hvem den person er". Fordi vedkommende altid spiller.

- Vedkommende spiller fantastisk, men man har ingen idé om dem selv. Og det synes jeg er en trist måde at leve på.

Hugh Grant afslører også, at han er blevet blødere af at være far. Og at han modvilligt må give folk ret i, at det var godt for ham at få børn.

- Det har på en måde taget låget af mine gemte, engelske følelser, siger han.

- Jeg plejede at hade folk, der sagde: "Hugh, du bliver nødt til at få børn. Du har ikke rigtig levet, før du har fået børn." Jeg hadede de mennesker. Men der er noget sandhed i det. Det er en af de ting, man ikke vidste, man behøvede, før man gjorde det.

Til sidst afslører filmstjernen, at han både er blevet blødere og en bedre skuespiller af at blive far.

- Jeg tror, det er muligt, at jeg er blevet en bedre skuespiller af at få børn. Altså det er en forfærdelig kliché, men den der rene, ubetingede kærlighed. Det er ret brugbart at have oplevet den.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close