Hugh Grant: Jeg forstår utroskab

Hugh Grant til premiere på filmen \

Hugh Grant til premiere på filmen "Florence Foster Jenkins" i New York.

(Foto: All Over Press)

Umiddelbart virker Hugh Grant som en yderst galant brite, men bag den polerede overflade har den 55-årige skuespiller været involveret i flere sexskandaler.

For 21 år siden blev Grant bogstavelig talt snuppet med bukserne nede i selskab med en prostitueret og efterfølgende anholdt, og inden for de seneste fem år er skuespilleren blevet far til fire med to skiftende kærester.

- Jeg tror ikke, det er meningen, at mennesker kan leve i 40 år lange monogame forhold - kun biblen siger, at det er en god idé, lyder Grants opsigtvækkende melding i et radiointerview med Howard Stern på "SiriusXM".

I december 2015 blev skuespilleren far for fjerde gang, da den svenske tv-producer Anna Eberstein fødte parrets andet barn. I september 2012 fik den Golden Globe-vindende filmstjerne sønnen John med Eberstein, mens han året forinden fik datteren Tabitha med den kinesiske receptionist Tinglan Hong.

Grant og Hong fandt midlertidigt sammen igen, da han brød med Eberstein mellem 2012 og 2014, og den korte romance kulminerede med sønnen Felix, der kom til verden i 2013 kort tid efter fødslen af John.

Hugh Grant fortæller i radioprogrammet, at han beundrer franskmænd og italienere, som er meget dedikeret i deres ægteskaber. Det er underforstået mellem dem, at der måske kommer andre partnere forbi, men det er ikke noget, de snakker højt om, men det styrker ægteskabet, mener han.

- Jeg kan da godt se det smukke i at være gift med sin bedste ven - det er hyggeligt og skønt, men folk laver så mange fejl. Ægteskabet holder en fastlåst, og det er meget uromantisk, siger Grant.

Fra 25. august kan Hugh Grant ses i filmen "Florence", der har den tredobbelte Oscar-vindende filmlegende Meryl Streep i den kvindelige hovedrolle.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close