Howard Sterns vilde råd til Ellen DeGeneres: Vær et røvhul

Foto: MEGA

Spørger du den amerikanske radiovært Howard Stern om, hvordan tv-vært Ellen DeGeneres bør håndtere sine skandalesager, så er svaret helt klart: Hun skal lægge stilen om og være et røvhul. 

Sådan lyder ordene fra den 66-årige Howard Stern, da han blev bedt om at give Ellen et godt råd med på vejen. 

I stedet for at forsøge at redde sit image, der i hele Ellens karriere har kørt på at være sød, rummelig og åbensindet, burde hun ifølge Howard bare give den fuld gas med ikke at være alt for flink. 

- Ved du, hvad jeg ville gøre, hvis jeg var Ellen? Jeg ville ændre hele mit image. Jeg ville gå på tv og være et røvhul, lyder det fra værten i radioprogrammet SiriusXM. 

Howard Stern er selv notorisk kendt for at være typen, der på ingen måde holder igen, når det kommer til at være både provokerende og grænseoverskridende, og han er godt selv klar over, at han af mange bliver set som "vulgær". 

- Folk ville komme på, og jeg ville sige: 'Fuck dig' og bare være et røvhul, siger han. 

- Så du synes, jeg er et røvhul? Jeg skal vise dig helt præcist... Jeg er i radioen kendt som et røvhul, men uden for det er jeg kendt som en kanon fyr, du ved, for det meste. 

Siden marts måned er der jævnligt dukket historier op om, hvordan arbejdsmiljøet ved ”The Ellen DeGeneres Show” er både ubehageligt, giftigt og racistisk, og at Ellen DeGeneres selv har et ry for at behandle sine gæster ubehøvlet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close