Kendte21. august 2023

Hov, må man det? Lana Del Rey ankom i hvid kjole til Margaret Qualleys bryllup

Elizabeth Woolridge Grant – som på scenen er verdenskendt som Lana Del Rey – var snublende tæt på at forbryde sig mod det første punkt i regelhåndbogen for bryllupsgæster
Lana Del Rey attends the 2016 Billboard Power 100 Celebration at Bouchon Beverly Hills on Feb. 12, 2016 in Beverly Hills. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Lana Del Rey får folk på internettet til at diskutere: Hvor hvid må kjolen være, hvis du er gæst til din kammerat og kollegas bryllup?
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

De fleste ved, det er et no-go.

Man iklæder sig som bryllupsgæst absolut ikke hvid – altså samme farve som den traditionelle brudekjole.

Men det lod den 38-årige ”Born To Die”-sangerinde Lana Del Rey altså tilsyneladende ikke rette sig ind efter. Som gæst til sin musikkollega Jack Antonoff og skuespillerinden Margaret Qualleys bryllup dukkede hun lørdag op til ceremoni og efterfølgende middag på østersbaren i New Jersey.

Dele af internettet bemærker dog, at hendes outfit – en kort kjole med tilhørende cardigan – hælder lige lovligt meget over i hvid.

I det mindste ved første øjekast.

Sangerindens blondekjole havde ganske vist både små pink blomster og nok efter fleres mening en knap så passende længde for en brudekjole.

Dog er der flere, der i kommentarerne under Page Six-artiklen om gæsternes ankomst:

– Hvidt til et bryllup?

– Har hun HVIDT PÅ?

Omvendt forsvarer en række brugere – især på det ellers sjældent særligt positive onlineforum Reddit – sangerinden, som de bestemt mener, er klædt helt efter regulativerne.

– Den er lyserød, venner, skriver en af de anonyme kommentatorer.

– Hendes kjole er jo slet ikke ”brudekjolestil”. Der er åbenlyst lyserøde blomster på, og de er måske endda endnu tydeligere, hvis man så den i virkeligheden, hvor der ikke stærk sollys. Folk blæser virkelig en lille ting helt op, skriver en anden, mens en anden er meget enig:

– Er folk nu løbet tør for noget at være sur over igen?

Til gengæld kan man undre sig over, at internettet ikke har kastet sig glubsk over ”West Coast”-hitmageren på grund af hendes fodtøj.

Under den lige så stjernespækkede rehearsel dinner havde Lana Del Rey klipklapper med en lille hæl på. Og ved selve vielsen valgte hun så et par lyderøde crocsligende sko – også i sandaludgaven.

Ifølge internettet fra mærket LemonJelly.

Nå jo, og så havde hun sine pakkenelliker – eller gaverne til brudeparret – i en mulepose med eget ansigt på. Sådan, Lana.

Lørdag var cremen af Hollywood-kendisser – både fra musikken og filmens verden – samlet for at fejre stjerneparret Margaret Qualley og Jack Antonoffs kærlighed.

Efter den intime reception på Parkers Garage i New Jersey festede store navne som Channing Tatum, Taylor Swift og Zoë Kravitz til den lyse morgen på Bird an Betty’s.

Udover selv at være udøvende musiker, er gommen Antonoff også producer for populære navne som blandt andre Taylor Swift, Lorde, St. Vincent og Lana Del Rey.

Hans brud - den 29-årige "Maid"-stjerne Margaret Qualley - kom tydeligvis rigtig godt ud af det med sin nye mands kollega, Lana Del Rey - lys kjole eller ej.

Læs om alle de store stjerner, der ankom til Qualley/Antonoff-vielsen - og se billederne - her:

Sponsoreret indhold