Kendte21. august 2023

Gæstelisten bugnede af kæmpestjerner: Margaret Qualley og Jack Antonoff er blevet gift

Der var dækket op til fest i to dage i træk i New Jersey, hvor den berømte musikproducer Jack Antonoff og Hollywoodstjernen Margaret Qualley blev smedet sammen
Kendte gæster væltede ind for at fejre Jack og Margaret i weekenden - og mange af dem holdt festen i gang til den lyse morgen 
Kendte gæster væltede ind for at fejre Jack og Margaret i weekenden - og mange af dem holdt festen i gang til den lyse morgen
 Foto: Ritzau Scanpix, X

Det er ikke sædvanligvis to tillægsord, der passer på samme begivenhed.

Men vielsen mellem den 39-årige musikproducer og Bleachers-musiker Jack Antonoff – som rigtig mange især Taylor Swift-fans vil være på fornavn med - og skuespillerinde og ”Maid”-hovedrolle Margaret Qualley, 29, var faktisk småt og intimt, men også pakket med prominente gæster.

Det er lidt over et år siden, at forlovelsen mellem de to blev offentlig kendt, og i weekenden blev de to stjerner altså endelig mand og kone.

Ifølge flere kulørte medier, så begynder Jack Antonoff og Margaret Qualleys kærlighedshistorie tilbage i 2021, hvor sidstnævnte netop gjorde det forbi med skuespilleren Shia LaBeouf, som siden er blevet ramt af anklager om vold.

Aftenen inden brylluppet lørdag – parrets rehearsel dinner – blev fredag afholdt på et ganske ydmyge Black Whale & Fish Bar – som magasinet Vanity Fair bemærker, har en tilfredshedsbedømmelse på 3,5 på sitet Yelp.

Og stederne – herunder også parrets bryllupsvenue om lørdagen, østersbaren Parker’s Garage - var altså proppet til bristepunktet med prominente gæster.

Omkring bordet sad sangerinden Lana Del Rey, skuespiller Channing Tatum, skuespiller og kendisdatter Zoë Kravitz, skuespiller Mae Whitman, popstjerne Taylor Swift, model Cara Delevingne, og skuespiller Sarah Ramos.

Måtte lukke gaden ned

33-årig Taylor Swift – som lige nu slår popularitetsrekorder med sin Eras Tour – er åbenbart ikke en bryllupsgæst, der kommer helt uden tilhørende trafikproblemer. For på gaden foran den hyggelige fiskerestaurant måtte politiet i New Jersey tilkaldes for at holde fans – horderne af ”Swifties” – væk fra stedet.

Hun bar første aften en to-delt sort sag, før hun til selve ceremonien om lørdagen var i lyseblåt og blonder.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-21/f37oan_xmaaz5i2.jpg
Taylor Swift strålede i blå kjole som gæst til sin mangeårige musikmakkers bryllup. Men hun havde svært ved at være i fred for fans.
 Foto: X

Både Taylor Swift og modelveninden Cara Delevingne - som er tidligere bedste veninder - festede angiveligt til den lyse morgen.

Se videoen af det store opbud af Taylor Swift-fans, der endte med at lukke gaden ned, herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-21/f3_d1vqweaac85b.jpg
Den 29-årige skuespillerinde stod brud i en hvid halterneck. Hun bar helt enkelte, flade ballerina-sko, nedtonet make up og kun få smykker
 Foto: X

Margaret Qualleys evner på skærmen og lærredet har hun ikke fra fremmede.

Hun er nemlig datter af den amerikanske skuespiller Andie McDowell og modellen Paul Qualley, som naturligvis også var med til brylluppet i weekenden.

Tidligere har hun under stor opmærksomhed også dannet par med komiker Pete Davidson, mens hendes nye gemal - Jack Antonoff - var i et fast forhold med "Girls"-stjernen Lena Dunham i fire år.

Sponsoreret indhold