Kendte 3. januar

Hov! Det er da vist ikke Emma Watson i ”Harry Potter: Return to Hogwarts”?

Inkarnerede fans af ”Harry Potter”-universet kunne 1. januar pleje tømmermændene med den længe ventede 20-års reunion – men ikke alting var helt, som det skulle være
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til trods for en storslået produktion, hvor det har lykkedes skaberne bag at samle stort set alle de tidligere stjerner fra ”Harry Potter”-universet i "Harry Potter: Return to Hogwarts", så er det alligevel gået en anelse for hurtigt i klipningen efterfølgende.

Undervejs i den knap 1 time og 40 minutter lange udsendelse, hvor blandt andet de tre hovedroller sidder sammen og gennemgår den vanvittige oplevelse de havde sammen, da de over 10 år indspillede de otte film.

Ja, der dukker der et billede op af, hvad der skulle have været en ung Emma Watson, 31, der sidder ved morgenmadsbordet med et sæt Minnie Mouse-ører på.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Her ses billedet af Emma Roberts, der altså flere gange er blevet beskrevet som værende et billede af Emma Watson, hvorfor fejlen skete. Foto: Instagram

Det viser sig dog, at det ikke helt er tilfældet. På billedet ses nemlig i stedet skuespillerinden Emma Roberts, 30.

Billedet bliver vist i dokumentaren på et tidspunkt, hvor Watson er ved at sætte ord på sin unge alder, da den første af bøgerne i serien udkom.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Emma Watson blev skiftet ud med et billede af Emma Roberts. Foto: MEGA

- Jeg tror, at jeg var omkring otte år gammel. Det var vist deromkring, at den første bog udkom, og det blev lidt sådan vores ting i familien. Min far plejede at lave alle stemmerne, og min bror og jeg var bare helt besatte, fortæller hun i klippet, hvor billedet kunne ses.

Fansene gjorde dog hurtigt Warner Brothers opmærksomme på den ærgerlige fejl, og de kunne søndag i en pressemeddelelse fortælle, at de var i færd med at lave en ny version.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Til trods for, de begge hedder Emma, så har Emma Roberts altså aldrig været en del af "Harry Potter"-universet. Foto: MEGA

Emma Roberts har selv delt billedet i et tidligere throwback-post, men alligevel har det gennem de sidste mange år været offer for misforståelse, da det før er blevet kategoriseret som værende et billede af Watson.

Men fejlen skulle altså nu være blevet rettet.

Sponsoreret indhold