Kendte 6. december 2021

Alle stjernerne vender tilbage: Første kig på "Harry Potter"-reunion

SE og HØR STREAMING: Harry Potter-fans kan godt se frem til det nye år, der starter ud med et kæmpe reunion-arrangement i anledning af troldmandens 20-års jubilæum
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

20 år er der gået, siden den populære troldmand Harry Potter sprang ud som filmstjerne. 

I den anledning samles alle de velkendte Hogwarts-ansigter snart i en helt særlig reunion-optagelse, der har premiere på HBO Max i det nye år.

Og meget tyder på, at der er masser af glæde sig til!

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Både Daniel Radcliffe, Emma Watson og Ruper Grint vender tilbage til Hogwarts. (Foto: MEGA) 

Den nye teasertrailer til den kommende genforening er nemlig landet, og selvom det trods alt ikke er meget, der bliver afsløret, så kan fans alligevel glæde sig over, at alle - som i alle - de største stjerner er tilbage for at fejre Harry Potters fødselsdag. 

Både Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger), Rupert Grint (Ron Weasley) vender tilbage, og her får de besøg af en lang række af de skuespillere, der har medvirket i de otte Harry Potter-film. 

Genforeningen vil fortælle historien om, hvordan de populære børne- og ungdomsfilm blev lavet, og der vil være spændende interviews og samtaler med skuespillerne. 

Stjerner som Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Matthew Lewis, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldmand, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lync og Ian Heart er også på gæstelisten til den særlige begivenhed.

Ifølge HBO er det blot en del af de gæster, der medvirker. Flere navne forventes nemlig at blive offentliggjort senere. 

"Harry Potter"-genforeningen har premiere på HBO Max den 1. januar 2022. 

Se traileren til "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" i videoen øverst i artiklen. 

Sponsoreret indhold