Kendte21. juli 2022

Honey Boo Boo afslører: Skal under kniven

Realitystjernen gider ikke længere bære rundt på sine overflødige kilo, og hun lader sig derfor nu operere for at komme vægten til livs
Honey Boo Boo
Alana Thompson, bedre kendt som Honey Boo Boo, ønsker for alvor at ændre sine vaner.
 Foto: MEGA

Den 16-årige tv-personlighed Alana Thompson, bedre kendt som Honey Boo Boo, vil gerne gå i sin mor Mama Junes fodspor.

Hendes manager kan i hvert fald bekræfte overfor US Weekly, at hun i løbet af næste måned vil lade sig ligge under kniven for at få lavet en fedmeoperation.

Ifølge mediet vil den unge realitystjerne få foretaget den livsændrende operation kort efter hendes fødselsdag, og hendes kæreste, Dralin Carswell, som hun har været sammen med siden sidste år, vil samtidig få lavet den samme operation, lyder det.

– Alana og Dralin har begge tabt sig ved egen hjælp, men de er sikre på, at det her vil hjælpe dem med at tabe sig endnu mere og ikke mindst holde vægten, fortæller Honey Boo Boos manager til mediet.

Alanas mor, Mama June formåede selv i 2017 at smide intet mindre end 137 kilo, efter hun fik foretaget en fedmeoperation. Desværre formåede stjernen ikke efterfølgende at holde vægten.

Men det er altså det, Honey Boo Boo nu stiler efter at lykkes med.

Artiklen fortsætter under billedet

Honey Boo BOo
Honey Boo Boo fotograferet i 2018.
 Foto: MEGA

De seneste år har hun dog flere gange kommenteret på, hvordan hun ikke forstår, de kommentarer hun kan læse om sig selv på nettet.

– Jeg forstår ikke, hvorfor folk tænker på den måde, lød det blandt andet fra hende i et interview med Teen Vogue i 2021 ifølge US Weekly.

– Bare fordi, jeg har lidt ekstra kød på mine knogler, så vil du gerne hade mig? Jeg kommer aldrig til at forstå bodyshaming. Altså, jeg er jo smuk, og jeg ved, at har en lækker krop. Så, jeg er ligeglad.

Men trods hun i bund og grund synes om sig selv, så ønsker hun altså ikke længere at bære rundt på de ekstra kilo.

Teenageren blev for alvor et kendt navn, da hun som purung medvirkende i TLC-programmet “Toodlers and Tiaras”. Siden fik hun og familien deres eget realityprogram “Here Comes Honey Boo Boo”.

Sponsoreret indhold